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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
12/02/2015 |
Data da última atualização: |
11/01/2019 |
Autoria: |
DE TOMASI, S. L.; TRIPALDI, N. M.; PEDRO, G. L. de (ed.). |
Título: |
Bibliografía institucional: produccion intelectual del INTA 2007. |
Ano de publicação: |
2009 |
Fonte/Imprenta: |
Buenos Aires: INTA, 2009. |
Páginas: |
68 |
Série: |
(serie documentos institucionalers, 125) |
ISBN: |
978-987-1623-06-8 |
ISSN: |
0327-3709 |
Idioma: |
Espanhol |
Notas: |
Acompanha DVD |
Palavras-Chave: |
Agroalimentacion; Cereales; Difusion de informacion; Frutas; Ganaderia; Hortalizas; Instituciones de investigacion; Plantas oleaginosas. |
Thesagro: |
Agricultura; Tecnologia. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Uva e Vinho (CNPUV) |
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Biblioteca |
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![](/consulta/web/img/deny.png) | Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agrobiologia. Para informações adicionais entre em contato com cnpab.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agrobiologia. |
Data corrente: |
07/10/2022 |
Data da última atualização: |
21/12/2022 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 1 |
Autoria: |
LOPES, A. L. de O.; SETUBAL, I. S.; COSTA NETO, V. P.; ZILLI, J. E.; RODRIGUES, A. C.; BONIFÁCIO, A. |
Afiliação: |
ÁGDA LORENA DE OLIVEIRA LOPES, UFPI; INGRID SILVA SETUBAL, UFPI; VICENTE PAULO DA COSTA NETO, UFPI; JERRI EDSON ZILLI, CNPAB; ARTENISA CERQUEIRA RODRIGUES, UFPI; AURENIVIA BONIFACIO, UFPI. |
Título: |
Synergism of Bradyrhizobium and Azospirillum baldaniorum improves growth and symbiotic performance in lima bean under salinity by positive modulations in leaf nitrogen compounds. |
Ano de publicação: |
2022 |
Fonte/Imprenta: |
Applied Soil Ecology, v. 180, 104603, 2022. |
ISSN: |
0929-1393 |
DOI: |
https://doi.org/10.1016/j.apsoil.2022.104603 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
This study aimed to investigate the effectiveness of five different rhizobia strains (B. elkanii BR 2003, B. pachyrhizi BR 3262, B. yuanmingense BR 3267, B. paxllaeri BR 10398, and B. icense BR 10399) and one Azospirillum baldaniorum strain (Sp245), alone or in combination, in inducing salt stress tolerance in lima bean. Plants were grown from seeds and inoculated with different rhizobia strains, A. baldaniorum, or both (coinoculation) and exposed to 0 (control) and 75 mM NaCl. |
Palavras-Chave: |
Nitrogen fixation efficiency; Plant growth-promoting bacteria; Plant rhizobia. |
Thesaurus NAL: |
Salt stress; Symbiosis. |
Categoria do assunto: |
S Ciências Biológicas |
Marc: |
LEADER 01383naa a2200265 a 4500 001 2147224 005 2022-12-21 008 2022 bl uuuu u00u1 u #d 022 $a0929-1393 024 7 $ahttps://doi.org/10.1016/j.apsoil.2022.104603$2DOI 100 1 $aLOPES, A. L. de O. 245 $aSynergism of Bradyrhizobium and Azospirillum baldaniorum improves growth and symbiotic performance in lima bean under salinity by positive modulations in leaf nitrogen compounds.$h[electronic resource] 260 $c2022 520 $aThis study aimed to investigate the effectiveness of five different rhizobia strains (B. elkanii BR 2003, B. pachyrhizi BR 3262, B. yuanmingense BR 3267, B. paxllaeri BR 10398, and B. icense BR 10399) and one Azospirillum baldaniorum strain (Sp245), alone or in combination, in inducing salt stress tolerance in lima bean. Plants were grown from seeds and inoculated with different rhizobia strains, A. baldaniorum, or both (coinoculation) and exposed to 0 (control) and 75 mM NaCl. 650 $aSalt stress 650 $aSymbiosis 653 $aNitrogen fixation efficiency 653 $aPlant growth-promoting bacteria 653 $aPlant rhizobia 700 1 $aSETUBAL, I. S. 700 1 $aCOSTA NETO, V. P. 700 1 $aZILLI, J. E. 700 1 $aRODRIGUES, A. C. 700 1 $aBONIFÁCIO, A. 773 $tApplied Soil Ecology$gv. 180, 104603, 2022.
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Embrapa Agrobiologia (CNPAB) |
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