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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
04/12/2008 |
Data da última atualização: |
23/10/2019 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
RECH, F. R.; RITSCHEL, P. S.; OLIVEIRA, P. R. D. de; SINSKI, I.; FAORO, I. |
Afiliação: |
Fernanda Roberta Rech, UERGS; PATRICIA SILVA RITSCHEL, CNPUV; PAULO RICARDO DIAS DE OLIVEIRA, CNPUV; Iraci Sinski, Embrapa Uva e Vinho; Ivan Faoro, Epagri. |
Título: |
Identificação de acessos de pereira por meio de marcadores moleculares SSR. |
Ano de publicação: |
2008 |
Fonte/Imprenta: |
In: SIMPÓSIO BRASILEIRO DE RECURSOS GENÉTICOS, 2., 2008, Brasília, DF. Anais... Brasília, DF: Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia, 2008. |
Páginas: |
p. 227. |
Idioma: |
Português |
Notas: |
Resumo. |
Conteúdo: |
Pelo multialelismo, segregação e co-dominância, marcadores microssatélites são uma excelente escolha para identificação de acessos em Bancos de Germoplasma. |
Palavras-Chave: |
Microssatélite. |
Thesagro: |
Fruticultura; Genética; Germoplasma; Identificação; Marcador Molecular; Pêra; Variedade. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/203466/1/10395-2008-p.227.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Uva e Vinho (CNPUV) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
18/12/2020 |
Data da última atualização: |
18/12/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 2 |
Autoria: |
SOARES, J. M. D; ABREU, R. E. F.; COSTA, M. M. da; MELO, N. F. de; OLIVEIRA, H. P. de. |
Afiliação: |
Juliana Mikaelly Dias Soares; Ruan Emmanuell Franco Abreu; Mateus Matiuzzi da Costa; NATONIEL FRANKLIN DE MELO, CPATSA; Helinando Pequeno de Oliveira. |
Título: |
Investigation of Lactobacillus paracasei encapsulation in electrospun fibers of Eudragit® L100. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
Polímeros, v. 30 n. 3, 2020. |
DOI: |
https://doi.org/10.1590/0104-1428.03020 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Some species of Lactobacillus have demonstrated beneficial health effects being applied in the production of food supplements. Thus, the incorporation of viable cells as encapsulated probiotics represents an essential condition to be considered in new strategies for the controlled release of microorganisms. Herein, the massive encapsulation of Lactobacillus paracasei is provided by the use of alternative electrospinning technique. Is spite of the high voltage required for the production of fibers, a high density of viable cells is observed into the polymeric electrospun web, allowing the controlled release at targeted pH (characteristic of Eudragit® L100 polymer support). The reported procedure circumvents typical drawbacks of degradation of microorganisms under adverse conditions (storage, package and low pH) and preserves its biologic action after complete release from polymer fibers. |
Palavras-Chave: |
Encapsulamento; Probióticos. |
Thesagro: |
Alimento; Suplemento Alimentar. |
Thesaurus NAL: |
Encapsulation; Lactobacillus; Probiotics. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/219429/1/Investigation-of-Lactobacillus-paracasei-encapsulation-2020.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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