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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
22/10/2012 |
Data da última atualização: |
22/10/2012 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
CALDAS, C. M.; MATTOS, M. da C.; GALDEANO, M. C.; COUTINHO, M. S.; SILVA, E. C. B.; CARVALHO, C. W. P. |
Afiliação: |
CAMILA M. CALDAS, UEZO; MARIANA DA COSTA MATTOS, CTAA; MELICIA CINTIA GALDEANO, CTAA; MARCIO S. COUTINHO, UEZO; EMERSON C. B. SILVA, UFRRJ; CARLOS WANDERLEI PILER DE CARVALHO, CTAA. |
Título: |
Oscilatory rheometry a tool to understand the extrusion of rice/whey blends. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM. |
Idioma: |
Inglês |
Thesagro: |
Arroz; Extrusão. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/68439/1/2012-143.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Suínos e Aves. |
Data corrente: |
20/09/2016 |
Data da última atualização: |
20/09/2016 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
DALLA COSTA, F. A.; DALLA COSTA, O. A.; COLDEBELLA, A.; GUIDONI, A. L.; BODANESE, E.; HOLDEFER, A. C.; LORENZETTI, A. M. |
Afiliação: |
FILIPE ANTONIO DALLA COSTA, UNESP; OSMAR ANTONIO DALLA COSTA, CNPSA; ARLEI COLDEBELLA, CNPSA; ANTONIO LOURENÇO GUIDONI, CNPSA; ELIANE BODANESE, Cooperativa Central Aurora Alimentos; ADRIANO CLEITON HOLDEFER, Cooperativa de Produção e Consumo Concórdia - Copérdia, Brasil; ARLAN MARCOS LORENZETTI, Cooperativa de Produção e Consumo Concórdia - Copérdia, Brazil. |
Título: |
The role of combinations between fasting intervals and lairage times on pigs welfare, stomach content and carcass and meat quality. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL MEETING OF ADVANCES IN ANIMAL SCIENCE, 2016, Jaboticabal. Posters presentations... Jabotical: PPGZ Unesp, 2016. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Fasting intervals; Pigs welfare. |
Thesaurus NAL: |
meat quality. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/147593/1/final8181.pdf
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Marc: |
LEADER 00757nam a2200205 a 4500 001 2053126 005 2016-09-20 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aDALLA COSTA, F. A. 245 $aThe role of combinations between fasting intervals and lairage times on pigs welfare, stomach content and carcass and meat quality.$h[electronic resource] 260 $aIn: INTERNATIONAL MEETING OF ADVANCES IN ANIMAL SCIENCE, 2016, Jaboticabal. Posters presentations... Jabotical: PPGZ Unesp$c2016 650 $ameat quality 653 $aFasting intervals 653 $aPigs welfare 700 1 $aDALLA COSTA, O. A. 700 1 $aCOLDEBELLA, A. 700 1 $aGUIDONI, A. L. 700 1 $aBODANESE, E. 700 1 $aHOLDEFER, A. C. 700 1 $aLORENZETTI, A. M.
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Registro original: |
Embrapa Suínos e Aves (CNPSA) |
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