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Registros recuperados : 3 | |
1. | | COELHO FILHO, P. A.; COSTA, S. S. L. da; VASCONCELOS, V. C.; CRUZ, M. A. S.; SILVA, C. A. da; SOARES, E. C. Avaliação do potencial de eutrofização e da qualidade de água no baixo São Francisco. In: SOARES, E. C.; SILVA, J. V.; NAVES, R. (Org.). O baixo São Francisco: características ambientais e sociais. Maceió: Edufal, 2020. cap. 6. p. 118-126. Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
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2. | | SANTOS, R. B. dos; COELHO FILHO, P. A.; GONÇALVES, A. P.; SANTOS, R. A. dos; RODRIGUES, M. L.; CORREIA, E. de S.; OLIVEIRA, V. Q. de; BRITO, L. O. Effects of organic carbon sources on water quality, microbial flocs protein and performance of Macrobrachium rosenbergii post-larvae reared in biofloc and synbiotic systems. Aquaculture Research, v. 53, p. 388-397, 2022. Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte. |
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3. | | CRUZ, M. A. S.; SILVA, C. A. da; VIANA, R. D.; GARCIA, C. A. B.; COELHO FILHO, P. A.; PRAXEDES, M. Y. A. V.; COSTA, S. S. L. da. Salinidade da água na região do Baixo São Francisco. In: SOARES, E. C.; SILVA, J. V.; NAVES, R. (Org.). O baixo São Francisco: características ambientais e sociais. Maceió: Edufal, 2020. cap. 2. 438 p. il. Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
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Registros recuperados : 3 | |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Meio-Norte. Para informações adicionais entre em contato com cpamn.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Meio-Norte. |
Data corrente: |
24/05/2022 |
Data da última atualização: |
24/05/2022 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 2 |
Autoria: |
SANTOS, R. B. dos; COELHO FILHO, P. A.; GONÇALVES, A. P.; SANTOS, R. A. dos; RODRIGUES, M. L.; CORREIA, E. de S.; OLIVEIRA, V. Q. de; BRITO, L. O. |
Afiliação: |
ROBSON BATISTA DOS SANTOS, UFRPE; PETRÔNIO ALVES COELHO FILHO, UFAL; ALEX PEREIRA GONÇALVES, UFAL; RAFAELA ALVES DOS SANTOS, UFAL; MARIANA LINS RODRIGUES, Universidade Federal do Oeste do Paraná, Paraná, Brazil; EUDES DE SOUZA CORREIA, UFRPE; VALDEMIR QUEIROZ DE OLIVEIRA, CPAMN; LUIS OTAVIO BRITO, UFRPE. |
Título: |
Effects of organic carbon sources on water quality, microbial flocs protein and performance of Macrobrachium rosenbergii post-larvae reared in biofloc and synbiotic systems. |
Ano de publicação: |
2022 |
Fonte/Imprenta: |
Aquaculture Research, v. 53, p. 388-397, 2022. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Different strategies for supplying organic carbon in biofloc and synbiotic were tested for Macrobrachium rosenbergii port-larvae (PL). The prawn (0.01 ± 0.002 g) were stocked (0.8 PL L-1) during 35 days in an experimental design with five treatments and four replicates: Ct = control; M = molasses (BFT); Mf = molasses pre-treated with Bacillus spp. without and with aeration (synbiotic); RB = rice bran (BFT); and RBf = raw rice bran pre-treated with Bacillus spp., without and with aeration (synbiotic). The prawns were fed five times a day with a feed containing 40% crude protein. |
Palavras-Chave: |
Bacillus; Bioflocos; Farelo de arroz; Simbiótico. |
Thesagro: |
Melaço. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
Marc: |
LEADER 01425naa a2200265 a 4500 001 2143405 005 2022-05-24 008 2022 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSANTOS, R. B. dos 245 $aEffects of organic carbon sources on water quality, microbial flocs protein and performance of Macrobrachium rosenbergii post-larvae reared in biofloc and synbiotic systems.$h[electronic resource] 260 $c2022 520 $aDifferent strategies for supplying organic carbon in biofloc and synbiotic were tested for Macrobrachium rosenbergii port-larvae (PL). The prawn (0.01 ± 0.002 g) were stocked (0.8 PL L-1) during 35 days in an experimental design with five treatments and four replicates: Ct = control; M = molasses (BFT); Mf = molasses pre-treated with Bacillus spp. without and with aeration (synbiotic); RB = rice bran (BFT); and RBf = raw rice bran pre-treated with Bacillus spp., without and with aeration (synbiotic). The prawns were fed five times a day with a feed containing 40% crude protein. 650 $aMelaço 653 $aBacillus 653 $aBioflocos 653 $aFarelo de arroz 653 $aSimbiótico 700 1 $aCOELHO FILHO, P. A. 700 1 $aGONÇALVES, A. P. 700 1 $aSANTOS, R. A. dos 700 1 $aRODRIGUES, M. L. 700 1 $aCORREIA, E. de S. 700 1 $aOLIVEIRA, V. Q. de 700 1 $aBRITO, L. O. 773 $tAquaculture Research$gv. 53, p. 388-397, 2022.
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Registro original: |
Embrapa Meio-Norte (CPAMN) |
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