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Registros recuperados : 9 | |
1. | | PEREIRA, C. A.; CASTRO, A. P. C. de; PAZ, C. D. da; GAVA, C. A. T. Defining optimal dose of a biocontrol agent to postharvest fruit rot in mangoes caused by Lasiodiplodiae theobromae and Botryosphaeria dothidea. In: INTERNATIONAL MANGO SYMPOSIUM, 10., 2013, Bávaro, Punta Cana, Dominican Republic. Mango: opportunities and challenges in the 21 century. Punta Cana, Dominican Republic: CEDAF: CONIAF, 2013. p. 73. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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5. | | PEREIRA, C. A.; CASTRO, A. P. C. de; TERAO, D.; PAZ, C. D. da; GAVA, C. A. T. Eficiência de isolados de levedura para controle de podridões pós-colheita em frutos de manga. Summa Phytopathologica, v. 39, supl., 2013. Edição dos resumos do XXXVI Congresso Paulista de Fitopatologia, 2013, São Paulo. Resumo 140. Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
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6. | | PEREIRA, C. A.; CASTRO, A. P. C. de; TERAO, D.; PAZ, C. D. da; GAVA, C. A. T. Efeito de diferentes doses de isolados de levedura na severidade de podridão pós-colheita em frutos de manga. Summa Phytopathologica, v. 39, supl., 2013. Edição dos resumos do XXXVI Congresso Paulista de Fitopatologia, 2013, São Paulo. Resumo 139. Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
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7. | | GAVA, C. A. T.; SÁ, A. V.; CASTRO, A. P. C. de; PEREIRA, C. A.; PAZ, C. D. da. Isolamento de leveduras colonizadoras de frutos e seleção para o controle de podridão da manga causada por patógenos múltiplos. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE FRUTICULTURA, 26., 2019, Juazeiro, BA/Petrolina, PE. Fruticultura de precisão: desafios e oportunidades - anais. Petrolina: Embrapa Semiárido: UNIVASF: SBF, 2019. p. 1920-1923. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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8. | | CASTRO, A. P. C. de; PEREIRA, C. A.; TERAO, D.; PAZ, C. D. da; GAVA, C. A. T. Seleção de leveduras para o controle de patógenos pós-colheita em uva. Summa Phytopathologica, v. 39, supl., 2013. Edição dos resumos do XXXVI Congresso Paulista de Fitopatologia, 2013, São Paulo. Resumo 153. Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
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9. | | GAVA, C. A. T.; CASTRO, A. P. C. de; PEREIRA, C. A.; GONÇALVES, J. S.; ARAÚJO, L. F. C.; PAZ, C. D. da. Photoprotector adjuvants to enhance UV tolerance of yeast strains for controlling mango decay using pre-harvest spraying. Biocontrol Science and Technology, v. 28, n. 9, p. 811-822, 2018. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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Registros recuperados : 9 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
29/02/2016 |
Data da última atualização: |
19/07/2022 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
GAVA, C. A. T.; ARAÚJO, C.; CASTRO, A. P. C. de. |
Afiliação: |
CARLOS ALBERTO TUAO GAVA, CPATSA; CARLIANA ARAÚJO, Mestranda da UNEB; ANA PAULA CARVALHO DE CASTRO, Mestranda UNEB. |
Título: |
Isolation and selection of yeasts for biological control of postharvest decay of mango. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON POSTHARVEST PATHOLOGY: USING SCIENCE TO INCREASE FOOD AVAILABILITY, 3., 2015, Bari. Programme & abstracts... Bari: Universitá Degli Studidi Bari Aldo Moro, 2015. |
Páginas: |
p. 102. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Consumers concerns about food safety led to great restrictions for postharvest application of fungicides, especially for fruits and vegetables. So, it is very important to develop alternative strategies for the control of postharvest diseases. In this study, 163 yeast were isolated from fruits cultivated at São Francisco River Valley (Brazil) using different approaches and evaluated about their potential of control of mango decay. The largest number of isolates was obtained from table and wine grapes, followed by mango and melon. |
Palavras-Chave: |
Levedura; Mango; Postharvest; Vale do São Francisco. |
Thesagro: |
Controle biológico; Doença; Manga; Pós-colheita. |
Thesaurus NAL: |
Biological control. |
Categoria do assunto: |
H Saúde e Patologia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/140264/1/Gava-1.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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