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Registros recuperados : 18 | |
10. | | HERNÁNDEZ, J.; CASTILLO, C.; ALONSO, M. L.; VELASCO, J.; BENEDITO, J. L. Observaciones sobre la aportación excesiva de calcio, fósforo y magnesio y el mantenimiento de sus niveles sanguineos en ovino de raza Assaf. Arquivos de Ciências Veterinárias e Zoologia da UNIPAR, Umuarama, v. 4, n. 2, p. 175-180, 2001. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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11. | | GONZALEZ, F.; MUIÑO, R.; PEREIRA, V.; MARTINEZ, D.; CASTILLO, C.; HERNÁNDEZ, J.; BENEDITO, J. L. Milk yield and reproductive performance of dairy heifers and cows supplemented with polyunsaturated fatty acids. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 50, n. 4, p. 306-312, abr. 2015. Título em português: Produção de leite e desempenho reprodutivo de novilhas e vacas leiteiras suplementadas com ácidos graxos poli?insaturados. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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12. | | ABADIO, F. D. B.; DELIZA, R.; SILVA, C. H. O.; CARNEIRO, J. D.; ROSENTHAL, A.; CASTILLO, C. Simulação da participação no mercado de marca hipotética de suco através da conjoint analysis. In.: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 5., 2003, Campinas, SP. Resumos... Campinas, 2003. 1 CD-Rom. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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13. | | CASTILLO, C.; HERNÁNDEZ, J.; VELASCO, J.; LÓPEZ ALONSO, M.; MIRANDA, M.; BENEDITO, J. L.; GARCÍA PARTIDA, P. influencia de la dieta sobre la glucemia en ovejas de producción lechera. In: CONGRESO MUNDIAL DE BUIATRIA, 21.; JORNADAS URUGUAYAS DE BUIATRIA, 28., 2000, Punta del Este. Resumenes. Montevideo: Sociedad de Medicina Veterinaria del Uruguay: World Association for Buiatrics, 2000. p. 155. Resumme 147. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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14. | | RODRIGUES, G. H.; SUSIN, I.; PIRES, A. V.; MENDES, C. Q.; URANO, F. S.; CASTILLO, C. J. C. Polpa cítrica em rações para cordeiros em confinamento: características da carcaça e qualidade da carne. Revista Brasileira de Zootecnia, Viçosa, MG, v. 37, n. 10, p. 1869-1875, out., 2008. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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15. | | FEDDERN, V.; AROEIRA, C. N.; MOLOGNONI, L.; GRESSLER, V.; DAGUER, H.; DALLA COSTA, O. A.; CASTILLO, C. J. C.; LIMA, G. J. M. M. de. Ractopamine analysis in pig kidney, liver and lungs: a validation of the method scope extension using QuEChERS as a sample preparation step. Journal of Chromatography B, v. 1091, p. 79-86, 2018. Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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16. | | FEDDERN, V.; GRESSLER, V.; AROEIRA, C. N.; DALLA COSTA, O. A.; CASTILLO, C. J. C.; PEIXOTO, J. de O.; LEDUR, M. C. A dinâmica do resíduo de ractopamina na produção de suínos: farinha de carne e ossos, tecidos e urina. In: NOGUEIRA, W. V. (Org.) Tópicos em ciência dos alimentos. Nova Xavantina: Pantanal, 2021. v. 2. p. 55-70. Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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17. | | CRUZ, C. A. C. da; SANTOS-CRUZ, C. L. dos; CASTILLO, C. J. C.; SOUZA, A. O. de; SILVA, L. B. da; BRITO, P. N. Lipidic characterization of Santa Inês lamb shoulder Ciência e Tecnologia de Alimentos, v. 31, n. 1, p. 508-516, abr./jun., 2011. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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18. | | ALMEIDA, V. V.; SILVA, J. P. M.; SCHINCKEL, A. P.; MEIRA, A. N.; MOREIRA, G. C. M.; GOMES, J. D.; POLETI, M. D.; DARGELIO, M. D. B.; PATINHO, I.; CONTRERAS-CASTILLO, C. J.; COUTINHO, L. L.; MOURÃO, G. B.; REECY, J. M.; KOLTES, D.; SERÃO, N. V. L.; REGITANO, L. C. de A.; FUKUMASU, H.; BRUSTOLINI, A. P. L.; ALENCAR, S. M.; LUCHIARI FILHO, A.; CESAR, A. S. M. Effects of increasing dietary oil inclusion from different sources on growth performance, carcass and meat quality traits, and fatty acid profile in genetically lean immunocastrated male pigs. Livestock Science, v.248, jun. 2021, 104515. 10 p. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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Registros recuperados : 18 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Unidades Centrais. |
Data corrente: |
26/05/2015 |
Data da última atualização: |
25/05/2017 |
Autoria: |
GONZALEZ, F.; MUIÑO, R.; PEREIRA, V.; MARTINEZ, D.; CASTILLO, C.; HERNÁNDEZ, J.; BENEDITO, J. L. |
Afiliação: |
FÉLIX GONZALEZ, UFRGS; RODRIGO MUIÑO, Centro Veterinario Meira; VICTOR PEREIRA, Universidad de Santiago de Compostela; DIEGO MARTINEZ, Aranda de Duero; CRISTINA CASTILLO, Universidad de Santiago de Compostela; JOAQUÍN HERNÁNDEZ, Universidad de Santiago de Compostela; JOSÉ LUIS BENEDITO, Universidad de Santiago de Compostela. |
Título: |
Milk yield and reproductive performance of dairy heifers and cows supplemented with polyunsaturated fatty acids. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 50, n. 4, p. 306-312, abr. 2015. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Título em português: Produção de leite e desempenho reprodutivo de novilhas e vacas leiteiras suplementadas com ácidos graxos poli?insaturados. |
Conteúdo: |
The objective of this work was to determine productive and fertility responses of Holstein?Friesian heifers and cows to supplementation with extruded linseed and soybean as sources of polyunsaturated fatty acids (PUFAs). Supplementation had a positive effect on profitability, with significant increases in milk yield in supplemented cows, but not in heifers. Treatments had no effect on milk fat content, but higher milk protein contents were observed with supplementation. A higher conception rate was found for supplemented heifers, but not for cows. Fat sources containing PUFAs are recommended for dairy cattle supplementation, since they improve fertility in heifers and milk yield in cows. |
Palavras-Chave: |
Extruded linseed; Extruded soybean; Linhaça extraída; Soja extraída. |
Thesagro: |
Ácido graxo; Fertilidade. |
Thesaurus NAL: |
Animal fertility; Long chain fatty acids; Milk composition. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/124569/1/Milk-yield-and-reproductive.pdf
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Marc: |
LEADER 01751naa a2200313 a 4500 001 2016303 005 2017-05-25 008 2015 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aGONZALEZ, F. 245 $aMilk yield and reproductive performance of dairy heifers and cows supplemented with polyunsaturated fatty acids. 260 $c2015 500 $aTítulo em português: Produção de leite e desempenho reprodutivo de novilhas e vacas leiteiras suplementadas com ácidos graxos poli?insaturados. 520 $aThe objective of this work was to determine productive and fertility responses of Holstein?Friesian heifers and cows to supplementation with extruded linseed and soybean as sources of polyunsaturated fatty acids (PUFAs). Supplementation had a positive effect on profitability, with significant increases in milk yield in supplemented cows, but not in heifers. Treatments had no effect on milk fat content, but higher milk protein contents were observed with supplementation. A higher conception rate was found for supplemented heifers, but not for cows. Fat sources containing PUFAs are recommended for dairy cattle supplementation, since they improve fertility in heifers and milk yield in cows. 650 $aAnimal fertility 650 $aLong chain fatty acids 650 $aMilk composition 650 $aÁcido graxo 650 $aFertilidade 653 $aExtruded linseed 653 $aExtruded soybean 653 $aLinhaça extraída 653 $aSoja extraída 700 1 $aMUIÑO, R. 700 1 $aPEREIRA, V. 700 1 $aMARTINEZ, D. 700 1 $aCASTILLO, C. 700 1 $aHERNÁNDEZ, J. 700 1 $aBENEDITO, J. L. 773 $tPesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF$gv. 50, n. 4, p. 306-312, abr. 2015.
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Registro original: |
Embrapa Unidades Centrais (AI-SEDE) |
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