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Registros recuperados : 12 | |
5. | | FIGUEIREDO, J. de A.; CAMPELO, P. H.; CARMO, E. L. do; FERNANDES, R. V. de B.; LAGO, A. M. T.; BOTREL, D. A.; BORGES, S. V. Whey protein isolate and prebiotic biopolymers to stabilize pink-pepper oleoresin microcapsules. Pesquisa Agropecuária Brasileira, v. 57, e02318, 2022. Título em português: Proteína de soro de leite e biopolímeros prebióticos para estabilizar microcápsulas de oleoresina de pimenta-rosa. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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6. | | ALVES FILHO, E. G.; SILVA, L. M. A. e; BRITO, E. S. de; CASTRO, D. R. G.; BEZERRA, J. A.; SANCHES, E. A.; RODRIGUES, S.; FERNANDES, F. A. N.; CAMPELO, P. H. Effect of glow and dielectric barrier discharges plasma on volatile and non-volatile chemical profiling of camu-camu juice. Food and Bioprocess Technology, April, 2021. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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7. | | FERNANDES, G. de J. C.; SILVA, K. F.; MARQUES, C. S.; BENEDITO, L. Z.; CABRAL, B. R.; CAMPELO, P. H.; BORGES, S. V.; MARCONCINI, J. M.; MAGRIOTIS, Z. M.; CLARO, P. I. C.; DIAS, M. V. Development of an SO2 indicator label applied to shrimp. Polímeros, v. 32, n. 3, e2022035, 2022 1 - 9 Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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8. | | RAMOS, A. S.; MAR, J. M.; SILVA, L. S. da; ACHO, L. D. R.; SILVA, B. J. P.; LIMA, E. S.; CAMPELO, P. H.; SANCHES, E. A.; BEZERRA, J. A.; CHAVES, F. C. M.; CAMPOS, F. R.; MACHADO, M. B. Pedra-ume caá fruit: An Amazon cherry rich in phenolic compounds with antiglycant and antioxidant properties. Food Research International, v. 123, p. 674-683, Sept. 2019. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental. |
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9. | | ROCHA, A. L. F.; NUNES, R. Z. de A.; MATOS, R. S.; FONSECA FILHO, H. D. da; BEZERRA, J. de A.; LIMA, A. R.; GUIMARÃES, F. E. G.; PAMPLONA, A. M. S. R.; MAJOLO, C.; SOUZA, M. G. de; CAMPELO, P. H.; TÃLU, s.; BAGNATO, V. S.; INADA, N. M.; SANCHES, E. A. Alternative controlling agent of Theobroma grandiflorum pests: nanoscale surface and fractal analysis of gelatin/PCL loaded particles containing Lippia origanoides essential oil. Nanomaterials, v. 12, n. 15, art. 2712, 2022. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental. |
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10. | | OLIVEIRA, L. R. de; GONÇALVES, D. S.; CAROLINO, A. S.; FACCINATTO, W. M.; MENEZES. D. C.; DIAS, C. O.; COLNAGO, L. A.; RUIZ, Y. L.; IU, S. T.; FONSECA FILHO, H. D.; CHAUDHURI, P.; CAMPELO, P. H.; MASCARENHAS, I. P.; SANCHES, E. A. Head-to-tail and head-to-head molecular chains of poly(p-anisidine): Combined experimental and theoretical evaluation. Molecules, v. 27, a6326, 2022. 28 p. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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11. | | SILVA, J. M. S. da; RABELO, M. da S.; LIMA, S. X.; ROCHA, A. L. F.; FONSECA FILHO, H. D. da; OLIVEIRA, A. C. de; TADEI, W. P.; CHAVES, F. C. M.; BEZERRA, J. de A.; BIONDO, M. M.; CAMPELO, P. H.; SANCHES, E. A. Biodegradable nanoparticles loaded with Lippia alba essential oil: a sustainable alternative for Aedes aegypti larvae control. European Academic Research, v. 7, n. 12, p. 6237-6258, Mar. 2020. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental. |
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12. | | OLIVEIRA, L. R. de; GONÇALVES, D. S.; CAROLINO, A. S.; FACCHINATTO, W. M.; MENEZES, D. C.; DIAS, C. O.; COLNAGO, L. A.; RUIZ, Y. L.; IU, S. T.; FONSECA FILHO, H. D. da; CHAUDHURI, P.; CAMPELO, P. H.; MASCARENHAS, Y. P.; SANCHES, E. A. Effects of Citrus Sudden Death Disease on Fatty Acid Profile of Orange Tree Bark Journal ohfthe Brazilian Chemical Society, v. 33, n. 6, 2022. 582 - 588 Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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Registros recuperados : 12 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Instrumentação. |
Data corrente: |
27/12/2022 |
Data da última atualização: |
25/01/2023 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 2 |
Autoria: |
FERNANDES, G. de J. C.; SILVA, K. F.; MARQUES, C. S.; BENEDITO, L. Z.; CABRAL, B. R.; CAMPELO, P. H.; BORGES, S. V.; MARCONCINI, J. M.; MAGRIOTIS, Z. M.; CLARO, P. I. C.; DIAS, M. V. |
Afiliação: |
JOSE MANOEL MARCONCINI, CNPDIA. |
Título: |
Development of an SO2 indicator label applied to shrimp. |
Ano de publicação: |
2022 |
Fonte/Imprenta: |
Polímeros, v. 32, n. 3, e2022035, 2022 |
Páginas: |
1 - 9 |
DOI: |
https://doi.org/10.1590/0104-1428.20220033 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Colorimetric indicator; Crustaceans; Smart label. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1150373/1/P-Development-of-an-SO2.pdf
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Marc: |
LEADER 00825naa a2200289 a 4500 001 2150373 005 2023-01-25 008 2022 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $ahttps://doi.org/10.1590/0104-1428.20220033$2DOI 100 1 $aFERNANDES, G. de J. C. 245 $aDevelopment of an SO2 indicator label applied to shrimp.$h[electronic resource] 260 $c2022 300 $a1 - 9 653 $aColorimetric indicator 653 $aCrustaceans 653 $aSmart label 700 1 $aSILVA, K. F. 700 1 $aMARQUES, C. S. 700 1 $aBENEDITO, L. Z. 700 1 $aCABRAL, B. R. 700 1 $aCAMPELO, P. H. 700 1 $aBORGES, S. V. 700 1 $aMARCONCINI, J. M. 700 1 $aMAGRIOTIS, Z. M. 700 1 $aCLARO, P. I. C. 700 1 $aDIAS, M. V. 773 $tPolímeros$gv. 32, n. 3, e2022035, 2022
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Registro original: |
Embrapa Instrumentação (CNPDIA) |
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