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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Solos. |
Data corrente: |
22/11/2002 |
Data da última atualização: |
01/09/2016 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
WITTERN, K. P.; CALDERANO FILHO, B.; FONSECA, O. O. M. da; FAGUNDES, S. R. F.; TAVARES, N. P.; VASCONCELOS, J. B.; MUELER, K. E. K.; ARONOVICH, S.; TAVARES, A. M. S.; DAMAZIO, H. N. |
Título: |
Zoneamento agroecológico do Estado do Rio de Janeiro escala 1:250.000. |
Ano de publicação: |
1993 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA DO SOLO, 24., 1993, Goiânia. Cerrados: fronteira agrícola no século XXI: resumos. Goiânia: Sociedade Brasileira de Ciência do Solo, 1993. v. 2, p. 413-414. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Zoneamento ambiental. |
Thesagro: |
Zoneamento Agrícola. |
Categoria do assunto: |
P Recursos Naturais, Ciências Ambientais e da Terra |
Marc: |
LEADER 00854naa a2200241 a 4500 001 1336464 005 2016-09-01 008 1993 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aWITTERN, K. P. 245 $aZoneamento agroecológico do Estado do Rio de Janeiro escala 1$b250.000. 260 $c1993 650 $aZoneamento Agrícola 653 $aZoneamento ambiental 700 1 $aCALDERANO FILHO, B. 700 1 $aFONSECA, O. O. M. da 700 1 $aFAGUNDES, S. R. F. 700 1 $aTAVARES, N. P. 700 1 $aVASCONCELOS, J. B. 700 1 $aMUELER, K. E. K. 700 1 $aARONOVICH, S. 700 1 $aTAVARES, A. M. S. 700 1 $aDAMAZIO, H. N. 773 $tIn: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA DO SOLO, 24., 1993, Goiânia. Cerrados: fronteira agrícola no século XXI: resumos. Goiânia: Sociedade Brasileira de Ciência do Solo, 1993.$gv. 2, p. 413-414.
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Registro original: |
Embrapa Solos (CNPS) |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Pecuária Sudeste. |
Data corrente: |
16/12/2014 |
Data da última atualização: |
29/03/2023 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 2 |
Autoria: |
ROFL, M. M.; DECKER, J. E.; McKAY, S. D.; TIZIOTO, P. C.; BRANHAM, K. A.; WHITACRE, L. K.; HOFF, J. L.; REGITANO, L. C. de A.; TAYLOR, J. F. |
Afiliação: |
MEGAN M. ROLF, OKLAHOMA UNIVERSITY/STILLWATER; JARED E. DECKER, OKLAHOMA UNIVERSTY/ STILLWATER; STEPHANIE D. McKAY, UNIVERSTY OF VERMONT/BURLINGTON; POLYANA C. TIZIOTO, UFSCar/SÃO CARLOS, SP; KIMBERLY A. BRANHAM, OKLAHOMA UNIVERSTY/ STILLWATER; LYNSEY K. WHITACRE, UNIVERSTY OF MISSIURI/COLUMBIA; JESSE L. HOFF, UNIVERSITY OF MISSOURI/COLUMBIA; LUCIANA CORREIA DE ALMEIDA REGITANO, CPPSE; JEREMY F. TAYLOR, UNIVERSITY OF MISSOURI/COLUMBIA. |
Título: |
Genomics in the United States beef industry. |
Ano de publicação: |
2014 |
Fonte/Imprenta: |
Livestock Science, v.166, p. 84-93, aug. 2014. |
DOI: |
https://doi.org/10.1016/j.livsci.2014.06.005 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
While genetic evaluation systems which combine performance records and pedigree data have been utilized n the beef industry forover four decades,the incorporation of genomic information into genetic evaluation, and the effective implementation of genomic tools with in the industry is relatively novel. Genomic technologies have been effectively deployed in the dairy, swine, and poultry industries;however, the beef industry possesses unique challenges for technology transfer. In this paper, we discuss the current limitations of genomic technologies and hindr0ances to the transfer of these technologies to the beef industry, while also considering opportunities for improved genomic and epigenomic tools needed to surmount barriers to technology adoption. |
Palavras-Chave: |
Bovine; Genetic evaluation; Genomics selection. |
Thesaurus NAL: |
beef cattle. |
Categoria do assunto: |
G Melhoramento Genético |
Marc: |
LEADER 01530naa a2200277 a 4500 001 2002780 005 2023-03-29 008 2014 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $ahttps://doi.org/10.1016/j.livsci.2014.06.005$2DOI 100 1 $aROFL, M. M. 245 $aGenomics in the United States beef industry.$h[electronic resource] 260 $c2014 520 $aWhile genetic evaluation systems which combine performance records and pedigree data have been utilized n the beef industry forover four decades,the incorporation of genomic information into genetic evaluation, and the effective implementation of genomic tools with in the industry is relatively novel. Genomic technologies have been effectively deployed in the dairy, swine, and poultry industries;however, the beef industry possesses unique challenges for technology transfer. In this paper, we discuss the current limitations of genomic technologies and hindr0ances to the transfer of these technologies to the beef industry, while also considering opportunities for improved genomic and epigenomic tools needed to surmount barriers to technology adoption. 650 $abeef cattle 653 $aBovine 653 $aGenetic evaluation 653 $aGenomics selection 700 1 $aDECKER, J. E. 700 1 $aMcKAY, S. D. 700 1 $aTIZIOTO, P. C. 700 1 $aBRANHAM, K. A. 700 1 $aWHITACRE, L. K. 700 1 $aHOFF, J. L. 700 1 $aREGITANO, L. C. de A. 700 1 $aTAYLOR, J. F. 773 $tLivestock Science$gv.166, p. 84-93, aug. 2014.
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