|
|
Registros recuperados : 26 | |
21. | | PIVA, J. T.; MORAES, A. de; DIECKOW, J.; PORFIRIO-DA-SILVA, V.; BAYER, C.; PONTES, L. da S.; SORDI, A.; ALBUQUERQUE, M. A.; PERGHER, M. Fluxo de CO2, CH4 e N2O do solo em sistemas integrados (lavoura, pecuária e floresta) nos Campos Gerais do Paraná. In: REUNIÃO PARANAENSE DE CIÊNCIA DO SOLO, 2., 2011, Curitiba. Resumos. Curitiba: Universidade Federal do Paraná; Sociedade Paranaense de Ciência do Solo, 2011. p. 19. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
| |
22. | | CARVALHO, P. C. de F.; OLIVEIRA, J. O. R.; PONTES, L. da S.; SILVEIRA, E. O. da; POLI, C. H. EC.; RÜBENSAM, J. M.; SANTOS, R. J. dos. Características de carcaça de cordeiros em pastagem de azevém manejada em diferentes alturas. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 41, n. 7, p. 1193-1198, jul. 2006 Título em inglês: Carcass characteristics of lambs kept on ryegrass pasture managed at different sward heights. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
| |
23. | | CARVALHO, J. P. G.; PONTES, L. da S.; PORFIRIO-DA-SILVA, V.; BARRO, R.; ROMMEL, C. C.; MICHETTI, M.; CORTADA, C. N. M. Características morfológicas de avena blanca y raigrás en sistema silvopastoril y al pleno sol. In: CONGRESO NACIONAL DE SISTEMAS SILVOPASTORILES, 2., 2012, Santiago del Estero. Actas. [S.l.]: INTA, 2012. Resúmene. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
| |
24. | | PONTES, L. da S.; GIOSTRI, A.; BALDISSERA, T. C.; BARRO, R. S.; PORFIRIO-DA-SILVA, V.; VALENGA, J. C. S.; TYMOCZUK, C. B.; COPLA, J. F.; JESUS, R. A.; CARVALHO, P. C. F. Interactive tree and N supply effect on six C4 forage grasses productivity. In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON INTEGRATED CROP-LIVESTOCK SYSTEMS, 2., 2012, Porto Alegre. Invited papers; Offered papers. [S.l.]: INRA, 2012. 3 p. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
| |
25. | | CAMARGO, E. F. de; PONTES, L. da S.; PORFIRIO-DA-SILVA, V.; COPLA, J. F.; VALENGA, J. C. S.; JESUS, R. de A. de; CARVALHO, P. C. de F. Relação entre altura e massa de forragem de uma pastagem anual de inverno em sistema silvipastoril. In: SIMPÓSIO INTERNACIONAL DE ARBORIZAÇÃO DE PASTAGENS EM REGIOES SUBTROPICAIS, 1., 2013, Colombo. Anais. Colombo: Embrapa Florestas, 2014. p. 57-63. p. 57-63. (Embrapa Florestas. Documentos, 268). Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
| |
26. | | PORTO, C. G. DE M.; CARPINELLI, S.; JESUS, R. de A. de; BARBOSA, A. S.; COPLA, J. F.; MOLLETA, J. L.; PORFIRIO-DA-SILVA, V.; PONTES, L. DA s. Desempenho de novilhas de corte Purunã em sistemas integrados de produção agropecuária. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE ZOOTECNIA, 25., 2015, Fortaleza. Dimensões tecnológicas e sociais da zootecnia: anais. Fortaleza: Sociedade Brasileira de Zootecnia, 2015. ZOOTEC. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
| |
Registros recuperados : 26 | |
|
|
| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Soja. Para informações adicionais entre em contato com valeria.cardoso@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Soja. |
Data corrente: |
17/02/2005 |
Data da última atualização: |
03/08/2017 |
Autoria: |
BORDIGNON, J. R.; NAKAHARA, K.; YOSHIHASHI, T.; NIKKUNI, S. |
Título: |
Hydrolysis of isoflavones and consumption of oligosaccharides during lactic acid fermentation of soybean milk. |
Ano de publicação: |
2004 |
Fonte/Imprenta: |
JARQ. Japan Agricultural Research Quarterly, Tsukuba, v. 38, n. 4, p. 259-265, Oct. 2004. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Aiming to select suitable strains of lactic acid bacteria for producing yogurt-like functional food from soybean milk, the fermentation properties of 14 lactic bacterial strains belonging to genera Bifidobacterium, Lactobacillus, Lactococcus and Streptococcus were evaluated using soybean milk as the culture medium. All 14 strains examined were able to grow in soybean milk. Twelve out of the 14 strains lowered the pH of the medium and produced lactic acid. Tested strains showed a variety of consumption patterns of oligosaccharides and hydrolyzing capacity of isoflavone glucosides. Three strains, Bifidobacterium breve JCM 1192, B. bifidum JCM 1255 and Lb. casei subsp. rhamnosus IFO 3425 exhibited the most promissing results. These strains could hydrolyze both daidzin and genistin to corresponding aglycones, and consume raffinose and stachyose in addition to lowering the pH and producing lactic acid. |
Thesagro: |
Leite; Soja. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01467naa a2200181 a 4500 001 1467787 005 2017-08-03 008 2004 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aBORDIGNON, J. R. 245 $aHydrolysis of isoflavones and consumption of oligosaccharides during lactic acid fermentation of soybean milk. 260 $c2004 520 $aAiming to select suitable strains of lactic acid bacteria for producing yogurt-like functional food from soybean milk, the fermentation properties of 14 lactic bacterial strains belonging to genera Bifidobacterium, Lactobacillus, Lactococcus and Streptococcus were evaluated using soybean milk as the culture medium. All 14 strains examined were able to grow in soybean milk. Twelve out of the 14 strains lowered the pH of the medium and produced lactic acid. Tested strains showed a variety of consumption patterns of oligosaccharides and hydrolyzing capacity of isoflavone glucosides. Three strains, Bifidobacterium breve JCM 1192, B. bifidum JCM 1255 and Lb. casei subsp. rhamnosus IFO 3425 exhibited the most promissing results. These strains could hydrolyze both daidzin and genistin to corresponding aglycones, and consume raffinose and stachyose in addition to lowering the pH and producing lactic acid. 650 $aLeite 650 $aSoja 700 1 $aNAKAHARA, K. 700 1 $aYOSHIHASHI, T. 700 1 $aNIKKUNI, S. 773 $tJARQ. Japan Agricultural Research Quarterly, Tsukuba$gv. 38, n. 4, p. 259-265, Oct. 2004.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Soja (CNPSO) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|