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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Suínos e Aves; Embrapa Unidades Centrais.
Data corrente:  23/06/2003
Data da última atualização:  13/02/2015
Tipo da produção científica:  Comunicado Técnico/Recomendações Técnicas
Autoria:  BELLAVER, C.; BARBOSA, H. P.
Afiliação:  CLAUDIO BELLAVER, CNPSA; HACY PINTO BARBOSA, CNPSA.
Título:  Redução da quantidade de ração para suínos em terminação.
Ano de publicação:  1991
Fonte/Imprenta:  Concordia : EMBRAPA-CNPSA, 1991.
Páginas:  6 p.
Série:  (EMBRAPA-CNPSA. Comunicado Técnico, 170)
Idioma:  Português
Palavras-Chave:  Suíno em terminação; Suínos.
Thesagro:  Alimentação; Ração; Redução; Terminação.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/58758/1/CUsersPiazzonDocuments170.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Suínos e Aves (CNPSA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
AI-SEDE43197 - 1EMBFL - --13030CNPSA13030
CNPSA7662 - 1UMTFL - PP24752003.02475
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Biblioteca(s):  Embrapa Clima Temperado.
Data corrente:  22/09/2021
Data da última atualização:  22/09/2021
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  B - 3
Autoria:  NAVROSKI, R.; BARRETO, C. F.; BENATI, J. A.; FARIAS, R. de M.; MARTINS, C. R.; MALGARIM, M. B.
Afiliação:  RENAN NAVROSKI, UFPEL; CAROLINE FARIAS BARRETO, UFPEL; JORGE ATÍLIO BENATI, UFPEL; ROSELI DE MELLO FARIAS, UFRGS; CARLOS ROBERTO MARTINS, CPACT; MARCELO BARBOSA MALGARIM, UFPEL.
Título:  Intermittent temperatures in the conservation of "BRS Kampai" peaches.
Ano de publicação:  2021
Fonte/Imprenta:  Revista Engenharia na Agricultura, Viçosa, MG, v. 29, p. 229-235, 2021.
ISSN:  2175-6813
DOI:  https://doi.org/10.13083/reveng.v29i1.10666?
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  This study aimed at evaluating the quality of peaches borne by the cultivar BRS Kampai when cooled at intermittent temperatures throughout storage. They were stored at 1°C and relative humidity between 80% and 90% in a cold storage chamber. The following treatments were applied: T1 - fruit stored at 1±0.5°C; T2 - fruit stored at 1±0.5°C and increase in temperature every five days to 25°C; and T3 - fruit stored at 1±0.5°C and increase in temperature every seven days to 25°C. Fruit were submitted to increase in temperature when they were withdrawn from the cold storage chamber and kept in a heated room. Evaluations were conducted when fruit were harvested, after 10 cold storage days and 2 days of commercialization simulation at 25ºC (10+2) and after 20 cold storage days and 2 days of commercialization simulation at 25ºC (20+2). Peaches were evaluated in terms of mass loss, pulp firmness, soluble solids, titratable acidity, pH and epidermis color. T1 exhibited higher mass loss, higher soluble solid content and higher pulp firmness after 20 cold storage days, by comparison with the other treatments. T2 led to lower mass loss after 20 cold storage days than the ones of the other treatments. However, T2 also showed higher loss of pulp firmness in the same period. The use of intermittent temperatures throughout storage of ?BRS Kampai? peaches may be an alternative to extend their post-harvest period.
Palavras-Chave:  BRS Kampai.
Thesagro:  Armazenamento; Fruticultura; Pêssego; Qualidade; Temperatura.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/226317/1/Artigo-Intermittent-temperatures-in-the-conservation.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Clima Temperado (CPACT)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPACT21995 - 1UPCAP - DD
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