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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Arroz e Feijão. |
Data corrente: |
27/01/2010 |
Data da última atualização: |
23/03/2011 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
BASSINELLO, P. Z.; ACELINA, L.; KOAKUZU, S. N.; ARAUJO, E. J. de; DEL PELOSO, M. J. |
Afiliação: |
PRISCILA ZACZUK BASSINELLO, CNPAF; Lorena Acelina; SELMA NAKAMOTO KOAKUZU, CNPAF; EDMAR JOSE DE ARAUJO, CNPAF; MARIA JOSE DEL PELOSO, CNPAF. |
Título: |
Nutritional components variation in cooked common beans (Phaseolus vulgaris L.). |
Ano de publicação: |
2009 |
Fonte/Imprenta: |
Annual Report of the Bean Improvement Cooperative, East Lansing, v. 52, p. 26-27, Mar. 2009. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
This work aimed to determine the proximal composition of three cultivars of common beans from black and carioca commercial groups (raw and cooked material), the apparent amylose content in raw and cooked grains and in its broth after cooking, in order to observe some variations as a result of cooking process. |
Thesagro: |
Cocção; Feijão; Nutrição humana; Phaseolus vulgaris. |
Categoria do assunto: |
Q Alimentos e Nutrição Humana |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/30718/1/BIC200904.pdf
|
Marc: |
LEADER 00954naa a2200217 a 4500 001 1631296 005 2011-03-23 008 2009 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aBASSINELLO, P. Z. 245 $aNutritional components variation in cooked common beans (Phaseolus vulgaris L.). 260 $c2009 520 $aThis work aimed to determine the proximal composition of three cultivars of common beans from black and carioca commercial groups (raw and cooked material), the apparent amylose content in raw and cooked grains and in its broth after cooking, in order to observe some variations as a result of cooking process. 650 $aCocção 650 $aFeijão 650 $aNutrição humana 650 $aPhaseolus vulgaris 700 1 $aACELINA, L. 700 1 $aKOAKUZU, S. N. 700 1 $aARAUJO, E. J. de 700 1 $aDEL PELOSO, M. J. 773 $tAnnual Report of the Bean Improvement Cooperative, East Lansing$gv. 52, p. 26-27, Mar. 2009.
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Registro original: |
Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Algodão. |
Data corrente: |
23/11/2010 |
Data da última atualização: |
22/12/2010 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 2 |
Autoria: |
LIMA, B. V.; SOARES, D. J.; BARRETO, R. W. |
Afiliação: |
BRANDA VENTURA LIMA; DARTANHA JOSE SOARES, CNPA; ROBERT W. BARRETO. |
Título: |
Inoculum density of plectosporium alismatis, a potential mycoherbicide, in relation to control of the aquatic weed sagittaria montevidensis. |
Ano de publicação: |
2010 |
Fonte/Imprenta: |
Tropical Plant Pathology, v. 35, n. 4, p. 236-240, aug., 2010. |
ISSN: |
1982-5676 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Aguapé-flecha; Micoherbicida; Rhynchosporium alismatis. |
Thesagro: |
Controle Biológico. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/24448/1/v35n4a05.pdf
|
Marc: |
LEADER 00632naa a2200193 a 4500 001 1867769 005 2010-12-22 008 2010 bl uuuu u00u1 u #d 022 $a1982-5676 100 1 $aLIMA, B. V. 245 $aInoculum density of plectosporium alismatis, a potential mycoherbicide, in relation to control of the aquatic weed sagittaria montevidensis. 260 $c2010 650 $aControle Biológico 653 $aAguapé-flecha 653 $aMicoherbicida 653 $aRhynchosporium alismatis 700 1 $aSOARES, D. J. 700 1 $aBARRETO, R. W. 773 $tTropical Plant Pathology$gv. 35, n. 4, p. 236-240, aug., 2010.
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Registro original: |
Embrapa Algodão (CNPA) |
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