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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Agricultura Digital.
Data corrente:  01/02/2011
Data da última atualização:  24/02/2011
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Autoria:  HIGA, R. H.; TOZZI, C. L.
Afiliação:  ROBERTO HIROSHI HIGA, FEEC/UNICAMP, CNPTIA; CLÉSIO LUIS TOZZI, FEEC/UNICAMP.
Título:  Prediction of binding hot spot residues by using structural and evolutionary parameters.
Ano de publicação:  2009
Fonte/Imprenta:  Genetics and Molecular Biology, Ribeirão Preto, v. 32, n. 3, p. 626-633, 2009.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  In this work, we present a method for predicting hot spot residues by using a set of structural and evolutionary parameters. Unlike previous studies, we use a set of parameters which do not depend on the structure of the protein in complex, so that the predictor can also be used when the interface region is unknown. Despite the fact that no information concerning proteins in complex is used for prediction, the application of the method to a compiled dataset described in the literature achieved a performance of 60.4%, as measured by F-Measure, corresponding to a recall of 78.1% and a precision of 49.5%. This result is higher than those reported by previous studies using the same data set.
Palavras-Chave:  Estrutura proteica; Interações proteína-proteína; Previsão de resíduos hot spots.
Thesaurus Nal:  Prediction; Protein structure.
Categoria do assunto:  W Química e Física
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/26210/1/gmb2009.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agricultura Digital (CNPTIA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPTIA15522 - 1UPCAP - DD
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Agricultura Digital; Embrapa Pecuária Sudeste.
Data corrente:  23/06/2014
Data da última atualização:  22/01/2020
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  LIMA, J. G. de; BANNINK, A.; POL VAN DASSELAAR, A. van den; BARIONI, L. G.; SANTOS, P. M.
Afiliação:  J. GERALDO DE LIMA, USP; A. BANNINK, Wageningen UR Livestock Research; A. VAN DEN POL VAN DASSELAAR, Wageningen UR Livestock Research; LUIS GUSTAVO BARIONI, CNPTIA; PATRICIA MENEZES SANTOS, CPPSE.
Título:  Effect of improving diet quality by feeding supplements on methane emission in different production systems of beef cattle in Brazil.
Ano de publicação:  2014
Fonte/Imprenta:  In: LIVESTOCK, CLIMATE CHANGE AND FOOD SECURITY CONFERENCE, 2014, Madrid. Conference abstract book... [Paris]: INRA, 2014.
Páginas:  p. 27.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  In Brazil, the national inventories on methane emission are carried out using the Tier 2 approach published by the Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC). Although, IPCC recommends the use of a more specific Tier 3 approach, this is hampered by a lack of consolidated data for development, evaluation and application of such a Tier 3 approach.
Palavras-Chave:  Emissão de metano.
Thesagro:  Gado de Corte; Nutrição animal; Suplemento Alimentar.
Thesaurus NAL:  Beef cattle; Beef cows; Dietary supplements; Feed supplements; Methane.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/103962/1/effect-improving.pdf
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/115573/1/PROCI-2014.00219.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agricultura Digital (CNPTIA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPTIA17966 - 1UPCRA - DD
CPPSE22860 - 1UPCRA - PPPROCI-2014.00219LIM2014.00219
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