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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  11/12/2021
Data da última atualização:  08/03/2022
Tipo da produção científica:  Documentos
Autoria:  LOBO, R. N. B.
Afiliação:  RAIMUNDO NONATO BRAGA LOBO, CNPC.
Título:  Multiatr: a tool for ranking of pairwise alternatives.
Ano de publicação:  2021
Fonte/Imprenta:  Sobral: Embrapa Caprinos e Ovinos, 2021.
Série:  (Embrapa Caprinos e Ovinos. Documentos, 143).
Idioma:  Português
Conteúdo:  The decision-making process is complex and often demands time and difficulties for managers, project coordinators and, especially here, specialists in genetic improvement programs. Tools that can help this process are always welcome and are added to other alternatives for a correct and efficient decision. Despite the possibility of being used in several areas of knowledge, the MultiAtr software was specially developed for the definition of weights for the selection objectives of animal breeding programs. Its use in interviews with specialists, breeders and scholars can contribute to the direction of these programs by the scientists involved in this decision. Based on this, it is recommended, for the scientific community and other decision-making actors, this “Série Embrapa Documentos” as a practical guide for the correct use of the software, exploring its possibilities to the full.
Palavras-Chave:  Breeding programs.
Thesaurus Nal:  Animal breeding; Computer software; Decision support systems; Genetic improvement.
Categoria do assunto:  G Melhoramento Genético
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/229713/1/CNPC-2021-Art-100.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPC39924 - 1UMTFL - DD
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Semiárido.
Data corrente:  12/03/2010
Data da última atualização:  01/08/2017
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 1
Autoria:  AZEVEDO, L. C. de; REIS, M. M.; PEREIRA, G. E.; ROCHA, G. O. da; SILVA, L. A.; ANDRADE, J. B. de.
Afiliação:  LUCIANA C. DE AZEVEDO, UFBA/ISTITUTO DE QUÍMICA; MARINA M. REIS, UFBA/INSTITUTO DE QUÍMICA; GIULIANO ELIAS PEREIRA, CPATSA; GISELE O. DA ROCHA, UFBA/INSTITUTO DE QUÍMICA; LUCIANA A. SILVA, UFBA/INSTITUTO DE QUÍMICA; JAILSON B. DE ANDRADE, UFBA/INSTITUTO DE QUIMICA.
Título:  A liquid chromatographic method optimization for the assessment of low and high molar mass carbonyl compounds in wines.
Ano de publicação:  2009
Fonte/Imprenta:  Journal of Separation Science, Weinheim, v. 32, p. 3432-3440, 2009.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Carbonyl compounds (CC) play an important role in beverage aroma since they may affect flavor of wines, brandies, and beers, among others.
Palavras-Chave:  Compostos de carbonilo; Cromatografia líquida; Wine.
Thesagro:  Uva; Vinho.
Categoria do assunto:  X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/17588/1/Artigo_Giuliano.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Semiárido (CPATSA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPATSA42610 - 1UPCAP - PP0074300743
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