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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Algodão. |
Data corrente: |
13/04/1993 |
Data da última atualização: |
13/04/1993 |
Autoria: |
COPE JUNIOR, J. T.; EASON, J. T.; SIMMONS, G. |
Título: |
Fertilizer recommendations and computer program key used by the soil testing laboratory. |
Ano de publicação: |
1970 |
Fonte/Imprenta: |
Auburn: Auburn University, 1970. |
Páginas: |
79p. |
Série: |
(Agricultural Experiment Station. Circular, 176). |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Computer code numbers used in recommendations; Definitions of fertility ratings used for phosphorus (P) and potassium (K); Key to soil groups on which P and K fertility ratings are based; Explanation of soil fertility index; Example of soil report; Recommendations for fruits and nuts; PK codes for the various crop classes. |
Palavras-Chave: |
Computer; Fertility; Program; Programa. |
Thesagro: |
Análise; Computador; Fertilidade; Fósforo; Solo. |
Thesaurus Nal: |
forage; phosphorus; potassium; soil. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01118nam a2200313 a 4500 001 1260924 005 1993-04-13 008 1970 bl uuuu 00u1 u #d 100 1 $aCOPE JUNIOR, J. T. 245 $aFertilizer recommendations and computer program key used by the soil testing laboratory. 260 $aAuburn: Auburn University$c1970 300 $a79p. 490 $a(Agricultural Experiment Station. Circular, 176). 520 $aComputer code numbers used in recommendations; Definitions of fertility ratings used for phosphorus (P) and potassium (K); Key to soil groups on which P and K fertility ratings are based; Explanation of soil fertility index; Example of soil report; Recommendations for fruits and nuts; PK codes for the various crop classes. 650 $aforage 650 $aphosphorus 650 $apotassium 650 $asoil 650 $aAnálise 650 $aComputador 650 $aFertilidade 650 $aFósforo 650 $aSolo 653 $aComputer 653 $aFertility 653 $aProgram 653 $aPrograma 700 1 $aEASON, J. T. 700 1 $aSIMMONS, G.
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Registro original: |
Embrapa Algodão (CNPA) |
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Biblioteca |
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Volume |
Status |
URL |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Meio-Norte. Para informações adicionais entre em contato com cpamn.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Meio-Norte. |
Data corrente: |
24/11/2020 |
Data da última atualização: |
24/11/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 1 |
Autoria: |
BARROS, N. V. dos A.; ABREU, B. B. de; SILVA, D. T. S. da; SOARES, A. K. de O.; ROCHA, M. de M.; MOREIRA-ARAUJO, R. S. dos R. |
Afiliação: |
NARA VANESSA DOS ANJOS BARROS, UFPI; BRUNA BARBOSA DE ABREU, UFPI; DEBORA THAIS SAMPAIO DA SILVA, UFPI; ANA KARINE DE OLIVEIRA SOARES, UFPI; MAURISRAEL DE MOURA ROCHA, CPAMN; REGILDA SARAIVA DOS REIS MOREIRA-ARAUJO, UFPI. |
Título: |
Identification and quantification of phenolic compounds in grains of biofortified cowpea cultivars, before and after cooking. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
Current Nutrition & Food Science, v. 16, n. 1, p. 105-113, 2020. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
This study aimed to identify and quantify phenolic compounds in the grains of biofortified cowpea (Vigna unguiculata) cultivars before and after cooking. |
Palavras-Chave: |
Ácidos fenólicos; Atividade antioxidante; Compostos bioativos; Flavonóides totais; Processamento térmico. |
Thesagro: |
Vigna Unguiculata. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
Marc: |
LEADER 00995naa a2200253 a 4500 001 2126979 005 2020-11-24 008 2020 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aBARROS, N. V. dos A. 245 $aIdentification and quantification of phenolic compounds in grains of biofortified cowpea cultivars, before and after cooking.$h[electronic resource] 260 $c2020 520 $aThis study aimed to identify and quantify phenolic compounds in the grains of biofortified cowpea (Vigna unguiculata) cultivars before and after cooking. 650 $aVigna Unguiculata 653 $aÁcidos fenólicos 653 $aAtividade antioxidante 653 $aCompostos bioativos 653 $aFlavonóides totais 653 $aProcessamento térmico 700 1 $aABREU, B. B. de 700 1 $aSILVA, D. T. S. da 700 1 $aSOARES, A. K. de O. 700 1 $aROCHA, M. de M. 700 1 $aMOREIRA-ARAUJO, R. S. dos R. 773 $tCurrent Nutrition & Food Science$gv. 16, n. 1, p. 105-113, 2020.
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Registro original: |
Embrapa Meio-Norte (CPAMN) |
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