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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Suínos e Aves. |
Data corrente: |
02/03/2011 |
Data da última atualização: |
02/03/2011 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
CESTONARO, T.; ABREU, P. G. de; ABREU, V. M. N.; COLDEBELLA, A.; TOMAZELLI, I. L.; HASSEMER, M. J. |
Afiliação: |
TAIANA CESTONARO, UNC; PAULO GIOVANNI DE ABREU, CNPSA; VALERIA MARIA NASCIMENTO ABREU, CNPSA; ARLEI COLDEBELLA, CNPSA; INAIARA LETÍCIA TOMAZELLI, UNC; MARLA JULIANE HASSEMER, UNOESC. |
Título: |
Desempenho de diferentes substratos na decomposição de carcaças de frangos de corte. |
Ano de publicação: |
2010 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESO INTERNACIONAL DE INGENIERÍA AGRÍCOLA, 6., 2010, Chillán, Chile. Presentación de trabajos... Chillán: Universidad de Concepción, 2010. 1 CD-Rom. |
Idioma: |
Português |
Notas: |
Projeto/Plano de Ação: 03.07.52.000-02 |
Palavras-Chave: |
Composição físico-química; Fertilizante orgânico. |
Thesagro: |
Compostagem. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Suínos e Aves (CNPSA) |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Roraima. |
Data corrente: |
29/12/2021 |
Data da última atualização: |
29/12/2021 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 2 |
Autoria: |
MOURA, E. A.; CHAGAS, P. C.; CHAGAS, E. A.; OLIVEIRA, R. R.; SIQUEIRA, R. H.; TAVEIRA, D. L. L.; ARAÚJO, W. F.; ARAÚJO, M. R.; GRIGIO, M. L. |
Afiliação: |
ELIAS A. MOURA, Federal University Rural of Semiarid; POLLYANA C. CHAGAS, UFRR; EDVAN ALVES CHAGAS, CPAF-RR; RAILIN R. OLIVEIRA, UFRR; RAPHAEL H. SIQUEIRA, Federal Institute of Education, Science, and Technology of Roraima; DANIEL L. L. TAVEIRA, UFRR; WELLINGTON F. ARAÚJO, UFRR; MARIA R. ARAÚJO, UFRR; MARIA L. GRIGIO, UFRR. |
Título: |
Influence of seasonality in the production and quality of Annona squamosa L. fruit of different sizes. |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
HortScience, v. 54, n. 8, p. 1345-1350, Aug. 2019. |
DOI: |
https://doi.org/10.21273/HORTSCI14116-19 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Sugar apple fruit are widely appreciated because of their flavor and functional qualities. However, the final value of the fruit varies according to its physical, physicochemical, and organoleptic qualities. The production and attributes that make up the quality of fruit can be influenced by climatic seasonality in both seasons (dry and wet). Therefore, this work aimed to evaluate whether the production and quality of fruit production of different size classes of A. squamosa L. in two seasons are affected by climatic seasonality. |
Thesagro: |
Annona Squamosa; Maçã. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01300naa a2200253 a 4500 001 2138579 005 2021-12-29 008 2019 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $ahttps://doi.org/10.21273/HORTSCI14116-19$2DOI 100 1 $aMOURA, E. A. 245 $aInfluence of seasonality in the production and quality of Annona squamosa L. fruit of different sizes.$h[electronic resource] 260 $c2019 520 $aSugar apple fruit are widely appreciated because of their flavor and functional qualities. However, the final value of the fruit varies according to its physical, physicochemical, and organoleptic qualities. The production and attributes that make up the quality of fruit can be influenced by climatic seasonality in both seasons (dry and wet). Therefore, this work aimed to evaluate whether the production and quality of fruit production of different size classes of A. squamosa L. in two seasons are affected by climatic seasonality. 650 $aAnnona Squamosa 650 $aMaçã 700 1 $aCHAGAS, P. C. 700 1 $aCHAGAS, E. A. 700 1 $aOLIVEIRA, R. R. 700 1 $aSIQUEIRA, R. H. 700 1 $aTAVEIRA, D. L. L. 700 1 $aARAÚJO, W. F. 700 1 $aARAÚJO, M. R. 700 1 $aGRIGIO, M. L. 773 $tHortScience$gv. 54, n. 8, p. 1345-1350, Aug. 2019.
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Registro original: |
Embrapa Roraima (CPAF-RR) |
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