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Registros recuperados : 25 | |
15. | | COSTA, A. P. R.; ANDRADE, D. R. de; VIDAL JUNIOR, M. V.; SOUZA, G. Indicadores quantitativos da biologia reprodutiva de fêmeas de piau-vermelho no Rio Paraíba do Sul. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 40, n. 8, p. 789-795, ago. 2005 Título em inglês: Indicators on the reproductive biology of female red-piau in Paraíba do Sul River. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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17. | | AZEVEDO, R. V. de; FOSSE FILHO, J. C.; CARDOSO, L. D.; VIDAL JÚNIOR, M. V.; ANDRADE, D. R. de. Suplementação com prebiótico, probiótico e simbiótico para juvenis de tambaqui e duas densidades de estocagem. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 51, n. 1, p. 9-16, jan. 2016. Título em inglês: Prebiotic, probiotic and synbiotic supplementation in diets for juvenile tambaquis at two stocking densities. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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18. | | ALMAGRO, W. S.; DEUS-DE-OLIVEIRA, N.; REZENDE, T.; MANHÃES, J. V. de A.; MACHADO, O. L. T.; VIDAL JUNIOR, M. V.; ANDRADE, D. R. de. Avaliação do uso de torta de mamona (RICINUS COMMUNIS L.) desativada na ração para alimentação do ASTYANAX BIMACULATUS (LAMBARI) cultivado em sistema semi-intensivo. CONGRESSO BRASILEIRO DE MAMONA, 5.; SIMPÓSIO INTERNACIONAL DE OLEAGINOSAS ENERGÉTICAS, 2.; FÓRUM CAPIXABA DE PINHÃO-MANSO, 1., 2012, Guarapari. Desafios e Oportunidades: anais. Campina Grande: Embrapa Algodão, 2012. p. 396 Biblioteca(s): Embrapa Algodão. |
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19. | | MENDONÇA, P. P.; VIDAL JUNIOR, M. V.; POLESE, M. F.; SANTOS, M. V. B. dos; REZENDE, F. P.; ANDRADE, D. R. de. Morphometrical development of tambaqui (Colossoma macropomum, Cuvier, 1818) under different photoperiods. Revista Brasileira de Zootecnia, Viçosa, MG, v. 41, n. 6, p. 1337-1341, jun. 2012. Biblioteca(s): Embrapa Pesca e Aquicultura. |
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20. | | RADAEL, M. C.; FOSSE, P. J.; SILVA, R. M. da; FOSSE FILHO, J. C.; ANDRADE, D. R. de; VIDAL JUNIOR, M. V. Descrição morfológica dos ovários do peixe melanotaenia boesemani em atividade reprodutiva. Pesquisa Veterinária Brasileira, Rio de Janeiro, v. 36, n. 9, p. 893-900, set. 2016. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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Registros recuperados : 25 | |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Pesca e Aquicultura. Para informações adicionais entre em contato com cnpaf.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Pesca e Aquicultura. |
Data corrente: |
24/07/2012 |
Data da última atualização: |
24/07/2012 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 3 |
Autoria: |
REZENDE, F. P.; VIDA JUNIOR, M. V.; ANDRADE, D. R. de; MENDONÇA, P. P.; SANTOS, M. V. B. dos. |
Afiliação: |
FABRICIO PEREIRA REZENDE, CNPASA; MANUEL VAZQUEZ VIDAL JUNIOR, UENF; DALCIO RICARDO DE ANDRADE, UENF; PEDRO PIERRO MENDONÇA, INSTITUTO FEDERAL DO ESPIRITO SANTO; MONIQUE VIRÃES BARBOSA DOS SANTOS, UENF. |
Título: |
Characterization of a new methodology based on the intensity of skin staining of ornamental fish with applications in nutrition. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Agricultural Science and Technology, B 2, p. 606-613, 2012. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The colors presented in ornamental fish determine their acceptability in the market, which is one of the main factors which determine their price. Selecting the fish by only looking at them makes the result analysis based in statistics difficult. Thus, it has become necessary to develop a method of quantification for practical use, which will apply minimal stress to the fish while being economically feasible. The proposed method uses a technique which converts the colors of interest to numerical indexes usable in statistical methods of higher precision. The results increase the abilities of fish nutrition researchers aiming to intensify the color characteristics of fish through selective breeding and genetic engineering with the intent of reliably achieving the desired visual characteristics for commercialization. |
Palavras-Chave: |
Skin. |
Thesagro: |
Peixe ornamental; Pele; Pigmentação. |
Thesaurus NAL: |
Ornamental fish; Pigmentation. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
Marc: |
LEADER 01576naa a2200241 a 4500 001 1929144 005 2012-07-24 008 2012 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aREZENDE, F. P. 245 $aCharacterization of a new methodology based on the intensity of skin staining of ornamental fish with applications in nutrition.$h[electronic resource] 260 $c2012 520 $aThe colors presented in ornamental fish determine their acceptability in the market, which is one of the main factors which determine their price. Selecting the fish by only looking at them makes the result analysis based in statistics difficult. Thus, it has become necessary to develop a method of quantification for practical use, which will apply minimal stress to the fish while being economically feasible. The proposed method uses a technique which converts the colors of interest to numerical indexes usable in statistical methods of higher precision. The results increase the abilities of fish nutrition researchers aiming to intensify the color characteristics of fish through selective breeding and genetic engineering with the intent of reliably achieving the desired visual characteristics for commercialization. 650 $aOrnamental fish 650 $aPigmentation 650 $aPeixe ornamental 650 $aPele 650 $aPigmentação 653 $aSkin 700 1 $aVIDA JUNIOR, M. V. 700 1 $aANDRADE, D. R. de 700 1 $aMENDONÇA, P. P. 700 1 $aSANTOS, M. V. B. dos 773 $tJournal of Agricultural Science and Technology, B 2, p. 606-613, 2012.
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Registro original: |
Embrapa Pesca e Aquicultura (CNPASA) |
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