|
|
Registros recuperados : 47 | |
5. | | MAGALHAES, H. C. R.; ALVES FILHO, E. G.; GARRUTI, D. dos S.; MASSARETTO, I. L.; PURGATTO, E. Effect of postharvest methyl jasmonate and ethylene treatments on the biosynthesis of volatile compounds of hot pepper fruits. Magalhães, H.C.R., Filho, E.G.A., Garruti, D.D.S., Massaretto, I.L., Purgatto, E. Scientia Horticulturae, 289, art. no. 110477, 2021. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
| |
6. | | ALVES FILHO, E. G.; BRITO, R. S.; RODRIGUES, T. H. S.; SILVA, L. M. A. e; BRITO, E. S. de; CANUTO, K. M.; KRUG, C.; ZOCOLO, G. J. Association of pollinators of different species of oil palm with the metabolic profiling of volatile organic compounds. Chemistry & Biodiversity, v. 16, n. 6, e19000, June 2019. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical; Embrapa Amazônia Ocidental. |
| |
7. | | ALVES FILHO, E. G.; CULLEN, P. J.; FRIAS, J. M.; BOURKE, P.; TIWARI, B. K.; BRITO, E. S. de; RODRIGUES, S.; FERNANDES, F. A. N. Evaluation of plasma, high-pressure and ultrasound processing on the stability of fructooligosaccharides. International Journal of Food Science and Technology, Londres, v. 51, n. 9, p. 2034-2040, 2016. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
| |
8. | | SILVA, A. L. D. da; ALVES FILHO, E. G.; SILVA, L. M. A. e; TAVARES, O. C. H.; PEREIRA, M. G.; CAMPOS, T. de; SILVA, L. M. da. Near infrared spectroscopy to rapid assess the rubber tree clone and the influence of maturation and disease at the leaves. Microchemical Journal, v. 168, 106478, Sept. 2021. Biblioteca(s): Embrapa Acre; Embrapa Agroindústria Tropical. |
| |
10. | | SILVA, L. M. A.; ALVES FILHO, E. G.; MARTINS, R. M.; OLIVEIRA, J. D. J.; VIDAL, C. S.; OLIVEIRA, L. A. de; BRITO, E. s. de. NMR-based metabolomic approach for evaluation of the harvesting time and cooking characteristics of different cassava genotypes. Foods, v. 11, n. 11, 1651, p. 1-12, 2022. Biblioteca(s): Embrapa Alimentos e Territórios; Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
| |
16. | | GOIANA, M. L.; BRITO, E. S. de; ALVES FILHO, E. G.; MIGUEL, E. DE. C; FERNANDES, F. A. N.; AZEREDO, H. M. C. de; ROSA, M. de F. Corn starch based films treated by dielectric barrier discharge plasma. International Journal of Biological Macromolecules, v. 183, p. 2009-2016, 2021. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
| |
18. | | NOBRE, C.; ALVES FILHO, E. G.; FERNANDES, F. A. N.; BRITO, E. S. de; RODRIGUES, S.; TEIXEIRA, J. A.; RODRIGUES, L. R. Production of fructo-oligosaccharides by Aspergillus ibericus and their chemical characterization. LWT - Food Science and Technology, v. 89, p. 58-64, 2018. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
| |
20. | | LUZ, L. dos R.; ALVES FILHO, E. G.; SOARES, M. M. da S.; PORTO, D. D.; BECKER, H.; ZOCOLO, G. J. Schinopsis brasiliensis bark metabolomic profiling based on nmr: evaluation of metabolic variations of different microenvironment and seasonal periods. Química Nova, v. 47, n. 2, e-20230098, 2024. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
| |
Registros recuperados : 47 | |
|
|
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria Tropical. |
Data corrente: |
03/08/2017 |
Data da última atualização: |
09/05/2018 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 1 |
Autoria: |
ALVES FILHO, E. G.; SILVA, L. M. A. e; TEOFILO, E. M.; LARSEN, F. H.; BRITO, E. S. de. |
Afiliação: |
ELENILSON G. ALVES FILHO, LABIOTEC, Departamento de Tecnologia de Alimentos, Universidade Federal do Ceará.; LORENA MARA ALEXANDRE E SILVA, CNPAT; ELIZITA M. TEOFILO, Centro de Ciências Agrícolas, Universidade Federal do Ceará.; FLEMMING H. LARSEN, Department of Food Science, University of Copenhagen.; EDY SOUSA DE BRITO, CNPAT. |
Título: |
Genotype evaluation of cowpea seeds (Vigna unguiculata) using 1H qNMR combined with exploratory tools and solid-state NMR. |
Ano de publicação: |
2017 |
Fonte/Imprenta: |
Food Research International, v. 91, p. 140-147, 2017. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Chemometria; Cowpea seeds genotype; CP-MAS; Genótipo de sementes de caupi; NMR; Oligosacarídeos; SP/MAS. |
Thesaurus NAL: |
chemometrics; oligosaccharides. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/167028/1/ART17019.pdf
|
Marc: |
LEADER 00811naa a2200265 a 4500 001 2073517 005 2018-05-09 008 2017 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aALVES FILHO, E. G. 245 $aGenotype evaluation of cowpea seeds (Vigna unguiculata) using 1H qNMR combined with exploratory tools and solid-state NMR.$h[electronic resource] 260 $c2017 650 $achemometrics 650 $aoligosaccharides 653 $aChemometria 653 $aCowpea seeds genotype 653 $aCP-MAS 653 $aGenótipo de sementes de caupi 653 $aNMR 653 $aOligosacarídeos 653 $aSP/MAS 700 1 $aSILVA, L. M. A. e 700 1 $aTEOFILO, E. M. 700 1 $aLARSEN, F. H. 700 1 $aBRITO, E. S. de 773 $tFood Research International$gv. 91, p. 140-147, 2017.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Agroindústria Tropical (CNPAT) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|