Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  20/10/1997
Data da última atualização:  20/10/1997
Autoria:  Marshall, D.
Título:  Food choice and the consumer.
Ano de publicação:  1995
Fonte/Imprenta:  London: Blackie Academic & Professional, 1995.
Páginas:  332p.
ISBN:  0-7514-0234-6
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Food choice, the food consumer and food provisioning. Supply and food availability. Food choice and the demand for food. Food retailing and the food consumer. Food and nutrition. The omnivores paradox. Convenience new products for the consumer. raw, cooked and proper meals at home. Are sensory properties relevant to consumer food choice. Eating at homes: meals and food choice. The role of eating environments in determining food choice. Disposal of the meal.
Palavras-Chave:  Food comsumption; preferencias alimentares.
Thesagro:  Consumo Alimentar.
Thesaurus Nal:  feeding preferences.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CTAA3124 - 1ADCLV - --664.072M367f1997.00177
Voltar
Expressão de busca inválida. Verifique!!!
Expressão de busca inválida. Verifique!!!
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional