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Registros recuperados : 230 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Arroz e Feijão. |
Data corrente: |
02/06/2020 |
Data da última atualização: |
02/06/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 3 |
Autoria: |
SOUZA, T. L. P. O.; PEREIRA, H. S.; AGUIAR, M. S.; COSTA, J. G. C.; FARIA, L. C.; ABREU, A. F. B.; KNUPP, A. M.; MAGALDI, M. C. S.; SOUZA, N. P.; RODRIGUES, L. A.; MELO, L. C. |
Afiliação: |
THIAGO LIVIO PESSOA OLIV DE SOUZA, CNPAF; HELTON SANTOS PEREIRA, CNPAF; MARCELO SFEIR DE AGUIAR, CNPAF; JOAQUIM GERALDO CAPRIO DA COSTA, CNPAF; LUIS CLAUDIO DE FARIA, CNPAF; ANGELA DE FATIMA BARBOSA ABREU, CNPAF; ADRIANO MOREIRA KNUPP, CNPAF; MARIANA CRUZICK DE S MAGALDI, CNPAF; NILDA PESSOA DE SOUZA, CNPAF; LUANA ALVES RODRIGUES, CNPAF; LEONARDO CUNHA MELO, CNPAF. |
Título: |
Embrapa common bean breeding program: main objectives and opportunities for collaborations. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
Annual Report of the Bean Improvement Cooperative, v. 63, p. 13-14, Apr. 2020. |
ISSN: |
0084-7747 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The Embrapa breeding program objectives include the release of varieties adapted to different production systems and regions in Brazil, with high yield and production stability, besides commercial, culinary, nutritional and functional seed quality. |
Thesagro: |
Feijão; Melhoramento Genético Vegetal; Pesquisa Agrícola; Phaseolus Vulgaris. |
Categoria do assunto: |
G Melhoramento Genético |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/213566/1/CNPAF-2020-BIC-p13.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF) |
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