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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Hortaliças. Para informações adicionais entre em contato com cnph.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
04/12/2019 |
Data da última atualização: |
11/02/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
SOARES, R. S.; RIBEIRO, C. S. da C.; RAGASSI, C. F.; CARVALHO, S. I. C. de; MALDONADE, I. R.; SILVA FILHO, J. G. da; BRAZ, L. T.; REIFSCHNEIDER, F. J. B. |
Afiliação: |
RENATO SILVA SOARES, UNESP; CLAUDIA SILVA DA COSTA RIBEIRO, CNPH; CARLOS FRANCISCO RAGASSI, CNPH; SABRINA ISABEL COSTA DE CARVALHO, CNPH; IRIANI RODRIGUES MALDONADE, CNPH; JOSE GETULIO DA SILVA FILHO, CNPH; LEILA TREVISAN BRAZ, UNESP; FRANCISCO JOSE BECKER REIFSCHNEIDER, SIRE. |
Título: |
New Brazilian lines habanero pepper (Capsicum chinense): morphoagronomic and biochemical characterization in different environments |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
Scientia Horticulturae, v. 261, Feb. 2020. Artigo 108941. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The objective of this study was to carry out amorpho-agronomic and biochemical characterization of new lines of Habanero pepper cultivated in differentenvironments, and to investigate the genotype x environment interaction, aiming to provide subsidies for theregistration process of the new cultivars, and their subsequent release. |
Palavras-Chave: |
Chile pepper; Cultivars registration; Open field; Protected environment; Sensory qualities. |
Thesagro: |
Pimenta. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroenergia. |
Data corrente: |
29/12/2016 |
Data da última atualização: |
14/02/2017 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
CAMPOS, C.; RIBEIRO, J. A. de A.; COSTA, P. P. K. G.; VERAS, H.; ALMEIDA, J. R. M. de; RODRIGUES, C. M.; ABDELNUR, P. V. |
Afiliação: |
CHRISTIANE CAMPOS; JOSE ANTONIO DE AQUINO RIBEIRO, CNPAE; PATRICIA PINTO KALIL G COSTA, CNPAE; HENRIQUE VERAS; JOAO RICARDO MOREIRA DE ALMEIDA, CNPAE; CLENILSON MARTINS RODRIGUES, CNPAE; PATRICIA VERARDI ABDELNUR, CNPAE. |
Título: |
Metabolomics analysis of xylose-fermenting yeasts, Spathaspora arborariae and Candida tenuis, using UHPLC-MS/MS. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
In: IBERO-AMERICAN, 1.; BrMASS CONFERENCE ON MASS SPECTROMETRY, 6., 2016, Rio de Janeiro. Resumos Eletrônicos... São Paulo: Sociedade Brasileira de Espectrometria de Massas, 2016. |
Páginas: |
p. 237-238. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Second generation ethanol. |
Thesaurus NAL: |
biotechnology; liquid chromatography; mass spectrometry. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00870nam a2200229 a 4500 001 2059623 005 2017-02-14 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aCAMPOS, C. 245 $aMetabolomics analysis of xylose-fermenting yeasts, Spathaspora arborariae and Candida tenuis, using UHPLC-MS/MS.$h[electronic resource] 260 $aIn: IBERO-AMERICAN, 1.; BrMASS CONFERENCE ON MASS SPECTROMETRY, 6., 2016, Rio de Janeiro. Resumos Eletrônicos... São Paulo: Sociedade Brasileira de Espectrometria de Massas$c2016 300 $ap. 237-238. 650 $abiotechnology 650 $aliquid chromatography 650 $amass spectrometry 653 $aSecond generation ethanol 700 1 $aRIBEIRO, J. A. de A. 700 1 $aCOSTA, P. P. K. G. 700 1 $aVERAS, H. 700 1 $aALMEIDA, J. R. M. de 700 1 $aRODRIGUES, C. M. 700 1 $aABDELNUR, P. V.
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Registro original: |
Embrapa Agroenergia (CNPAE) |
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