BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  17/10/2013
Data da última atualização:  17/10/2013
Autoria:  HILL, S. J. (Ed.).
Afiliação:  STEVE J. HILL, UNIVERSITY OF PLYMOUTH.
Título:  Inductively coupled plasma spectrometry and its applications.
Ano de publicação:  2007
Fonte/Imprenta:  Oxford: Blackwell Pub., c2007.
Páginas:  xviii, 427 p.
Série:  (Analytical chemistry).
ISBN:  978-1-4051-3594-8
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Introduction - a forward-looking perspective. Fundamental principles of inductively coupled plasmas. Basic concepts and instrumentation for plasma spectrometry. Aerosol generation and sample transport. Fundamental aspects of ICP-MS. Use of ICP-MS for isotope ratio measurements. Alternative and mixed gas plasmas. Electrospray ionisation mass spectrometry: a complementary source for trace element speciation analysis. Geological applications of plasma spectrometry. Environmental and clinical applications of inductively coupled plasma spectrometry. Applications of plasma spectrometry in food science.
Palavras-Chave:  Espectrometria de massa; Plasma indutivamente acoplado.
Thesagro:  Espectrometria.
Thesaurus Nal:  Mass spectrometry.
Categoria do assunto:  W Química e Física
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CTAA11924 - 1ADCLV - PP543.65H648i2013.00039

Voltar

Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Informática Agropecuária
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
PABX: SAC (19) 3211-5743
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional