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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
03/10/2013 |
Data da última atualização: |
23/02/2016 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
FREITAS, D. G. C.; BIASOTO, A. C. T.; PEREIRA, G. E.; OLIVEIRA, J. B.; MORAES, L. R. V. |
Afiliação: |
DANIELA DE GRANDI CASTRO FREITAS, CTAA; ALINE TELLES BIASOTO MARQUES, CPATSA; GIULIANO ELIAS PEREIRA, CNPUV; JULIANE BARRETO OLIVEIRA, CPATSA; L. R. V. MORAES, CPATSA. |
Título: |
Consumer perception of red wine from brazilian tropical semi-arid winery added of organic acids for pH adjusting. |
Ano de publicação: |
2013 |
Fonte/Imprenta: |
In: PANGBORN SENSORY SCIENCE SYMPOSIUM, 10., 2013, Rio de Janeiro. Abstracts... [S.l.]: Elsevier, 2013. Ref. P2.1.062. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
This work aimed to evaluate the addition of organic acíds to red wine for pH adjusting, regarding consumer sensory and hedonic impressiono Wines obtained from an experimental design adding tartaric, lactic and malic acid to the must (T1 to T8), and a control without acid addition (T9). |
Palavras-Chave: |
Percepção do consumidor; Questão em aberto; Vinho tropical. |
Thesagro: |
Uva. |
Thesaurus Nal: |
Grapes. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/90401/1/2013-073.pdf
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/177204/1/Separata-00836.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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