|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Clima Temperado. |
Data corrente: |
18/03/2013 |
Data da última atualização: |
18/03/2013 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SILVA, M. M. da; FLORES CANTILLANO, R. F.; CRIZEL, G. R.; LEITE, T. B.; NORA, L. |
Afiliação: |
M. M. da Silva, UFPEL; RUFINO FERNANDO FLORES CANTILLANO, CPACT; G. R. Crizel, UFPEL; T. B. Leite, UFPEL; L. Nora, UFPEL. |
Título: |
Preservação da qualidade pós-colheita de pêssegos cv. Rubimel minimamamente processados. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
In: SIMPÓSIO DE SEGURANÇA ALIMENTAR, 4., 2012, Gramado. Retorno às origens: anais. Gramado: SBCTA-RS Regional, 2012. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Antioxidantes; Conservation; Minimal processing. |
Thesagro: |
Armazenamento; Conservação; Processamento Mínimo. |
Thesaurus Nal: |
Antioxidants; Storage. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/79260/1/TA154.pdf
|
Marc: |
LEADER 00791nam a2200241 a 4500 001 1953368 005 2013-03-18 008 2012 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSILVA, M. M. da 245 $aPreservação da qualidade pós-colheita de pêssegos cv. Rubimel minimamamente processados.$h[electronic resource] 260 $aIn: SIMPÓSIO DE SEGURANÇA ALIMENTAR, 4., 2012, Gramado. Retorno às origens: anais. Gramado: SBCTA-RS Regional$c2012 650 $aAntioxidants 650 $aStorage 650 $aArmazenamento 650 $aConservação 650 $aProcessamento Mínimo 653 $aAntioxidantes 653 $aConservation 653 $aMinimal processing 700 1 $aFLORES CANTILLANO, R. F. 700 1 $aCRIZEL, G. R. 700 1 $aLEITE, T. B. 700 1 $aNORA, L.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Clima Temperado (CPACT) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Café. |
Data corrente: |
01/03/2011 |
Data da última atualização: |
15/03/2011 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SANTOS, W. J. R. dos; ALVES, H. M. R.; VIEIRA, T. G. C.; VOLPATO, M. M. L. |
Afiliação: |
WALBERT JÚNIOR REIS DOS SANTOS, UFLA/EPAMIG; HELENA MARIA RAMOS ALVES, SAPC; TATIANA GROSSI CHQUILOF VIEIRA, EPAMIG; MARGARETE MARIN LORDELO VOLPATO, EPAMIG. |
Título: |
Influência do declive na exatidão do classificador MAXVER para o mapeamento da cultura do café. |
Ano de publicação: |
2009 |
Fonte/Imprenta: |
In: SIMPÓSIO BRASILEIRO DE SENSORIAMENTO REMOTO, 14., 2009, Natal. |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
This work evaluates the influence of slope in the classification of remotely sensed images used to map coffee lands of the region of Três Pontas in the state of Minas Gerais in Brazil. A Landsat image from 07/16/2008, restaured to 10 m, was used for both, the visual classification, considered as reference map, and the supervised classification using the maximum likelihood algorithm, Maxver, available in the GIS SPRING. Slope information was obtained from SRTM data, which were segmented in classes with intervals of 4% of declivity. To assess the influence of slope in the supervised classification the two maps were overlaid in order to obtain a third map with the confusion areas, i.e. the areas which were classified as coffee plantations by the maxver algorithm but were not coffee in the reference map. This third map, with the confusion areas, was then overlaid onto the slope map. The results showed that most of the areas wrongly classified were at slopes classes of more than 12% of declivity, demonstrating the influence of the relief in the performance of the maxver classifier. |
Palavras-Chave: |
Classificação de imagem; Image classification; Land use mapping; Mapa do uso da terra; Máxima verossimilhan ça; Maximum likelihood classifier. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/29138/1/Influencia-do-declive.pdf
|
Marc: |
LEADER 01826nam a2200217 a 4500 001 1880120 005 2011-03-15 008 2009 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSANTOS, W. J. R. dos 245 $aInfluência do declive na exatidão do classificador MAXVER para o mapeamento da cultura do café.$h[electronic resource] 260 $aIn: SIMPÓSIO BRASILEIRO DE SENSORIAMENTO REMOTO, 14., 2009$c2009 520 $aThis work evaluates the influence of slope in the classification of remotely sensed images used to map coffee lands of the region of Três Pontas in the state of Minas Gerais in Brazil. A Landsat image from 07/16/2008, restaured to 10 m, was used for both, the visual classification, considered as reference map, and the supervised classification using the maximum likelihood algorithm, Maxver, available in the GIS SPRING. Slope information was obtained from SRTM data, which were segmented in classes with intervals of 4% of declivity. To assess the influence of slope in the supervised classification the two maps were overlaid in order to obtain a third map with the confusion areas, i.e. the areas which were classified as coffee plantations by the maxver algorithm but were not coffee in the reference map. This third map, with the confusion areas, was then overlaid onto the slope map. The results showed that most of the areas wrongly classified were at slopes classes of more than 12% of declivity, demonstrating the influence of the relief in the performance of the maxver classifier. 653 $aClassificação de imagem 653 $aImage classification 653 $aLand use mapping 653 $aMapa do uso da terra 653 $aMáxima verossimilhan ça 653 $aMaximum likelihood classifier 700 1 $aALVES, H. M. R. 700 1 $aVIEIRA, T. G. C. 700 1 $aVOLPATO, M. M. L.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Café (CNPCa) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|