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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho.
Data corrente:  01/12/2011
Data da última atualização:  10/05/2016
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  FARIAS, T. F.; ARAÚJO, A. J. de; SILVA, G. G. S.; OLIVEIRA, J. B. de; NASCIMENTO, R. L.; BIASOTO, A. C. T.; PEREIRA, G. E.
Afiliação:  ALINE TELLES BIASOTO MARQUES, CPATSA; GIULIANO ELIAS PEREIRA, CNPUV / CPATSA.
Título:  Effects of different rootstocks on physico-chemical composition of Tempranillo tropical wines from Brazil.
Ano de publicação:  2011
Fonte/Imprenta:  In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON TROPICAL WINE, 3., 2011, Chiang Mai, Thailand. Proceedings... Chiang Mai: Rajamangala University of Technology Lanna Doi Saket, 2011.
Páginas:  p. 14.
Idioma:  Inglês
Notas:  Resumo.
Conteúdo:  The Sub-middle São Francisco River Valley is located in Northeast Brazil and stands out as an important fine wine produced region in the country, representing 15% of national production. The tropical semi-arid climate, with an annual average temperature of26 °C and rainfall of 550 mm, concentrated from January to April, allows the production of grapes throughout the year, making possible to harvest two to three crops annually. The Spanish variety Tempranillo is being cultivated since just over 4 years ago and is already the second in importance among red vines in the region. Studies of different combinations of rootstocks and cultivar clones have allowed to identify better ateriaIs and to improve the quality and typicity of the tropical wines.
Palavras-Chave:  Brasil; Polifenol; Porta-enxerto; Tempranillo; Vale do São Francisco; Vinho tropical; Wine.
Thesagro:  Composição química; Porta enxerto; Uva; Vinho; Viticultura.
Thesaurus Nal:  Grapes.
Categoria do assunto:  F Plantas e Produtos de Origem Vegetal
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/75361/1/Aline.pdf
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/908194/1/ID13487.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Semiárido (CPATSA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPUV13487 - 1UPCRA - DD663.2I61p
CPATSA49380 - 1UPCRA - PP663.2I61p
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Arroz e Feijão.
Data corrente:  04/06/2018
Data da última atualização:  04/06/2018
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  B - 3
Autoria:  AIALA, J. G. E. A. R.; NOGUEIRA, L.; BERNARDES, G. A. P.; MELVILLE, C. C.; OLIVEIRA, N. T.; SOUZA, T. L. P. O.
Afiliação:  J. G. E. A. R. AIALA, UNIVERSIDADE ESTADUAL DE GOIÁS; L. NOGUEIRA, UNIVERSIDADE ESTADUAL DE GOIÁS; G. A. P. BERNARDES, UNIVERSIDADE ESTADUAL DE GOIÁS; C. C. MELVILLE, UNESP, Jaboticabal-SP; N. T. OLIVEIRA, UFLA; THIAGO LIVIO PESSOA OLIV DE SOUZA, CNPAF.
Título:  Attractiveness and injury of Phaseolus vulgaris L. genotypes by Anticarsia gemmatalis Hübner (Lepidoptera: Erebidae).
Ano de publicação:  2018
Fonte/Imprenta:  Annual Report of the Bean Improvement Cooperative, Prosser, v. 61, p. 183-184, Apr. 2018.
ISSN:  0084-7747
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The aim of this study we evaluated the attractiveness and the leaf injury caused by A. gemmatalis larvae in bean genotypes.
Thesagro:  Anticarsia Gemmatalis; Feijão; Genótipo; Melhoramento Genético Vegetal; Phaseolus Vulgaris.
Thesaurus NAL:  Beans; Genotype; Plant pests.
Categoria do assunto:  O Insetos e Entomologia
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/178064/1/CNPAF-2018-bic-p183.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPAF35214 - 1UPCAP - DD20182018
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