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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pecuária Sul. |
Data corrente: |
15/02/2012 |
Data da última atualização: |
16/02/2012 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
MACIEL, A. L. G.; SUÑÉ, R. W.; MIELKE, L. F.; D'AVILA, P.; MÜLLER, M. |
Afiliação: |
ANNA LUIZA GISLER MACIEL, ACADÊMICA URCAMP; RENATA WOLF SUÑÉ MARTINS DA SILVA, CPPSUL; LAÍS F. MIELKE, ESPECIALIZANDA UNIPAMPA; PATRÍCIA D'AVILA, ACADÊMICA URCAMP; MILLENE MÜLLER, PROFESSORA UNIPAMPA. |
Título: |
Incidência de leite instável não ácido no leite de vacas Holandesas alimentadas exclusivamente a pasto com duas concentrações de álcool. |
Ano de publicação: |
2011 |
Fonte/Imprenta: |
In: SALÃO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA PECUÁRIA SUL, 1., 2011, Bagé. Anais: resumos dos trabalhos. Bagé: Embrapa Pecuária Sul, 2011. |
Páginas: |
p. 17. |
Idioma: |
Português |
Thesagro: |
Gado leiteiro. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/54134/1/SIC-2011-17-0001.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Pecuária Sul (CPPSUL) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Gado de Leite; Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
06/10/2011 |
Data da última atualização: |
29/08/2023 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 2 |
Autoria: |
VOLTOLINI, T. V.; MORAES, S. A. de; ARAUJO, G. G. L. de; PEREIRA, L. G. R. |
Afiliação: |
TADEU VINHAS VOLTOLINI, CPATSA; SALETE ALVES DE MORAES, CPATSA; GHERMAN GARCIA LEAL DE ARAUJO, CPATSA; LUIZ GUSTAVO RIBEIRO PEREIRA, CNPGL. |
Título: |
Concentrate levels for lambs grazing on buffel grass. |
Ano de publicação: |
2011 |
Fonte/Imprenta: |
Ciência Agronômica, v. 42, n. 1, p. 216-222, 2011. |
ISSN: |
1806-6690 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Use of concentrate for lambs grazing buffel grass may improve animal performance and animal traits. The objective of the present trial was to evaluate the final body weight, average daily gain, total weight gain and carcass traits (cold and hot carcass weights, cold and hot dressing percentages) of lambs grazing buffel grass and receiving different concentrate levels (0; 0.33; 0.66 and 1.0% of dry matter in relation to body weight). Forty lambs were used, ten animals by treatment, with 16.5 ± 2.0 kg of initial body weight, distributed in four groups. Experimental design was a completely randomized with ten replicates. Concentrate levels did not influence the final body weight, the average daily gain, total weight gain and cold and hot carcass weights. However, the increase of concentrate levels promoted higher cold and hot carcass yields. |
Palavras-Chave: |
Suplementação com concentrado. |
Thesagro: |
Capim Buffel; Cenchrus ciliaris; Ganho de Peso; Ovino; Pastagem. |
Thesaurus NAL: |
Lambs. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/42954/1/Tadeu-2011.pdf
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/52770/1/Artigo-meta-2011-RCAgron-LGustavo.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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