Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Trigo. Para informações adicionais entre em contato com cnpt.biblioteca@embrapa.br.
Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Trigo.
Data corrente:  13/12/2010
Data da última atualização:  26/08/2013
Autoria:  LUCKETT, D. J.; SMITHARD, R. A.
Afiliação:  DAVID J. LUCKETT; ROSS A. SMITHARD.
Título:  A comparison of several published methods for barley anther culture.
Ano de publicação:  1995
Fonte/Imprenta:  Plant Cell Reports, v. 14, p. 763-767, 1995.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  A number of methods have been published for barley (Hordeum vulgate L.) anther culture and have gained acceptance in different laboratories. The breeder's requirement is for a compromise method that gives good, repeatable results for a wide range of genotypes. Yet the routine production of spontaneously doubled haploid green regenerants remains difficult. Despite attempts to formulate a widely-applicable anther culture method, the 4 main published methods, compared here with one modified procedure, are quite distinct for a number of important characteristics. The methods interacted strongly with the 3 genotypes, and response ranged from zero to 28 green regenerants per 100 anthers plated. The current methods still require often substantial modification to suit local situations in order that the technology may be exploited by barley breeders.
Palavras-Chave:  Cultura de anteras; Double haploids; Hordeum vulgare L.
Thesagro:  Cevada.
Thesaurus Nal:  androgenesis; plant breeding.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Trigo (CNPT)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPT41674 - 1ADDSP - PP1592515925
Voltar






Ordenar por: RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido      Imprime registros no formato resumido
Registros recuperados : 1
Primeira ... 1 ... Última
1.Imagem marcado/desmarcadoVITAL, R. J.; BASSINELLO, P. Z.; CRUZ, Q. A.; CARVALHO, R. N.; PAIVA, J. C. M. de; COLOMBO, A. O. Production, quality, and acceptance of Tempeh and white bean Tempeh burgers. Foods, v. 7, n. 9, 136, Sept. 2018.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: B - 2
Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão.
Visualizar detalhes do registroAcesso ao objeto digitalImprime registro no formato completo
Registros recuperados : 1
Primeira ... 1 ... Última
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional