|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
28/10/2010 |
Data da última atualização: |
30/05/2023 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
TOSTO, M. S. L.; COSTA. T. F. C.; TURCO, S. H. N.; ARAUJO, G. G. L. de; PEREIRA, L. G. R.; OLIVEIRA, G. F. de; RIBEIRO, C. V. D. M. |
Afiliação: |
M. S. L. TOSTO; T. F. C. COSTA; SILVIA HELENA N. TURCO; GHERMAN GARCIA LEAL DE ARAUJO, CPATSA; LUIZ GUSTAVO RIBEIRO PEREIRA, CNPGL; G. F. DE OLIVEIRA; C. V .D. M. RIBEIRO. |
Título: |
Ingestive behavior ½ blood boer goats fed with hay of saltbrush. |
Ano de publicação: |
2010 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 10., 2010, Recife. Technological development and associative attempts to a sustainable small livestock production: annals. Little Rock: IGA, 2010. |
Descrição Física: |
1 CD-ROM. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The objective of this experiment was to evaluated the ingestive behavior of ½ blood Boer goats fed diets consisting of 8.4, 18.8, 31.2 and 48.3% hay of saltbrush, associated with spineless cactus ( Opuntia ficus ) added with urea and different concentrates of a base of corn and soy meal to make the diets isonitrogenous and isocaloric. |
Palavras-Chave: |
Erva sal; Raça Boer. |
Thesagro: |
Caprino; Dieta; Feno; Opuntia Ficus Indica; Palma Forrageira; Pastagem. |
Thesaurus Nal: |
Dairy goats; Goats. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/23336/1/Gherman.pdf
|
Marc: |
LEADER 01287nam a2200313 a 4500 001 1865539 005 2023-05-30 008 2010 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aTOSTO, M. S. L. 245 $aIngestive behavior ½ blood boer goats fed with hay of saltbrush. 260 $aIn: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 10., 2010, Recife. Technological development and associative attempts to a sustainable small livestock production: annals. Little Rock: IGA$c2010 300 $c1 CD-ROM. 520 $aThe objective of this experiment was to evaluated the ingestive behavior of ½ blood Boer goats fed diets consisting of 8.4, 18.8, 31.2 and 48.3% hay of saltbrush, associated with spineless cactus ( Opuntia ficus ) added with urea and different concentrates of a base of corn and soy meal to make the diets isonitrogenous and isocaloric. 650 $aDairy goats 650 $aGoats 650 $aCaprino 650 $aDieta 650 $aFeno 650 $aOpuntia Ficus Indica 650 $aPalma Forrageira 650 $aPastagem 653 $aErva sal 653 $aRaça Boer 700 1 $aCOSTA. T. F. C. 700 1 $aTURCO, S. H. N. 700 1 $aARAUJO, G. G. L. de 700 1 $aPEREIRA, L. G. R. 700 1 $aOLIVEIRA, G. F. de 700 1 $aRIBEIRO, C. V. D. M.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. | | TOSTO, M. S. L.; COSTA. T. F. C.; TURCO, S. H. N.; ARAUJO, G. G. L. de; PEREIRA, L. G. R.; OLIVEIRA, G. F. de; RIBEIRO, C. V. D. M. Ingestive behavior ½ blood boer goats fed with hay of saltbrush. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 10., 2010, Recife. Technological development and associative attempts to a sustainable small livestock production: annals. Little Rock: IGA, 2010. 1 CD-ROM.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
| |
Registros recuperados : 1 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|