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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Hortaliças.
Data corrente:  22/06/2006
Data da última atualização:  13/04/2010
Autoria:  MAROUELLI, W. A.; COSTA, É. L.; SILVA, H. R.
Afiliação:  Embrapa Hortaliças, Brasília, DF.
Título:  Irrigação da cultura da cebola.
Ano de publicação:  2005
Fonte/Imprenta:  Brasília, DF: Embrapa Hortaliças, 2005.
Páginas:  17 p.
Série:  (Embrapa Hortaliças. Circular Técnica, 37).
Idioma:  Português
Thesagro:  Allium Cepa; Cebola; Irrigação.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/CNPH-2009/31469/1/ct_37.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Hortaliças (CNPH)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPH31469 - 1UMTFL - --046294629
CNPH31469 - 2UMTFL - --046294630
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Instrumentação.
Data corrente:  24/05/2022
Data da última atualização:  23/01/2024
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 2
Autoria:  RIBEIRO, T. S.; SCRAMIN, J. A.; RODRIGUES, J. A. S.; BERNARDES FILHO, R.; COLNAGO, L. A.; FORATO, L. A.
Afiliação:  RUBENS BERNARDES FILHO, CNPDIA; LUIZ ALBERTO COLNAGO, CNPDIA; LUCIMARA APARECIDA FORATO, CNPDIA.
Título:  13C ss-NMR Singular value decomposition and fitting for sorghum proteins conformation elucidation.
Ano de publicação:  2022
Fonte/Imprenta:  Polímeros, v. 32, n. 1, e2022009, 2022.
Páginas:  6 p.
ISSN:  1678-5169
DOI:  10.1590/0104-1428.20210082
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Kafirins, water-insoluble proteins from Sweet Sorghum BR501 grains, have been an alternative to prepare edible coatings for food due to their hydrophobic character. In this work, the secondary structures (SS) content of reduced (SSr) and unreduced (SSu) kafirins were determined by 13C solid-state-NMR spectroscopy using areas of carbonyl peak. The SS elucidate by fitting the signal with the Lorentzian function shows 56% and 59% of α-helix and 40% and 12% of β-sheet structures for SSr and SSu, respectively. The SS also were elucidated by a Singular value decomposition- SVD method shows 55% and 49% of α-helix and 12% and 8% of β-sheet structure for SSr and SSu, respectively. Since SVD does not depend on the operator and has higher correlation coefficients for α-helix (0.96%) and β-sheet (0.91%), it is a reliable method to quantify the SS of insoluble proteins using the 13C NMR signal.
Palavras-Chave:  13C NMR spectroscopy; Kafirin; Secondary structures proteins.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1143402/1/P-3C-ss-NMR-Singular-value-decomposition-and-fitting-for.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Instrumentação (CNPDIA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPDIA18001 - 1UPCAP - DDPROCI.22/492022/54
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