Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Ebooks.
Data corrente:  15/08/2008
Data da última atualização:  16/06/2011
Autoria:  SEMENZA, G.; JAENICKE, R.(Rainer),1930-edt.
Afiliação:  G. Semenza.
Título:  Selected topics in the history of biochemistry, personal recollections.
Ano de publicação:  2000
Fonte/Imprenta:  Oxford : Elsevier, 2000.
Páginas:  xvi, 768 p.
Descrição Física:  ill. ;23 cm.
Série:  Comprehensive biochemistry.vol. 41
ISBN:  9780444505477
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  These volumes are of interest to bioscientists and to historians alike. Many authors, both as individuals and as scientists, lived and worked in the 'age of extremes' in the so-called 'short 20th century', and yet contributed significantly to the unprecedented development of life sciences in this period. These 'oral histories', set against a backdrop of the Second World War, Holocaust, and Stalinist terror, are thus of interest and relevance to older and younger generations alike. Perhaps the lessons learned from these first-hand accounts may contribute in some way to ensuring that future scientists can enjoy the fascination of science undisturbed by the avoidable tragedy of man-made events. The contributors to this volume in the Comprehensive Biochemistry series encompass a wide variety of experiences in many different countries and in very different fields of biochemistry. Some have worked close to the laboratory bench throughout their scientific life and are continuing to do so. Others have been closely engaged in organizational matters, both nationally and internationally. All mention incidents in their own career or have observed those in others that will be of interest to future historians who will record and assess the period in which our contributors have lived and worked. It was an extremely exciting time for the life sciences. It was also a period of major and often tragic historical events that deeply affected the life and work of the generation to which our contr... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Biochemie; Biochemistryhistory; Biochemists; BiochimistesBiographie; Biofysica; Geschiedenis (vorm); Herinneringen (vorm); Histoire.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://www.sciencedirect.com/science/publication?issn=00698032&volume=41
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Ebooks (Ebooks)
Nenhum exemplar cadastrado para este documento.
Voltar






Ordenar por: RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido      Imprime registros no formato resumido
Registros recuperados : 82
Primeira ... 12345 ... Última
81.Imagem marcado/desmarcadoBIZZOTTO, C. S.; MEINHART, A. D.; RYBKA, A. C. P.; ROBERTO SOBRINHO, M.; BOGUSZ JUNIOR, S.; BALLUS, C. A.; GODOY, H. T. Quantification of phenolic compounds by capillary zone electrophoresis in extracts of four commercial types of mate herb before and after acid hydrolysis. Food Research International, v. 48, p. 763-768, 2012.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 1
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.
Visualizar detalhes do registroAcesso ao objeto digitalImprime registro no formato completo
82.Imagem marcado/desmarcadoRUFFATO, S.; CORREA, P. C.; MANTOVANI, B. H. M.; MARTINS, J. H.; SILVA, J. N. da. Variação da massa específica aparente e unitária e da porosidade do milho-pipoca durante o processo de secagem. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE ENGENHARIA AGRICOLA, 27., 1998, Poços de Caldas, MG. Mecanização e agricultura de precisão. Lavras: UFLA/SBEA, 1998. p. 58-60.
Tipo: Artigo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo.
Visualizar detalhes do registroAcesso ao objeto digitalImprime registro no formato completo
Registros recuperados : 82
Primeira ... 12345 ... Última






Ordenar por: RelevânciaTítuloImprime registros no formato resumido
Registros recuperados : 10
Primeira ... 1 ... Última
Registros recuperados : 10
Primeira ... 1 ... Última
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional