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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Ocidental. |
Data corrente: |
31/10/2003 |
Data da última atualização: |
31/10/2003 |
Autoria: |
BRASIL. Senado Federal. |
Título: |
Novo código civil: exposição de motivos e texto sancionado. |
Ano de publicação: |
2003 |
Fonte/Imprenta: |
Brasília, 2003. |
Páginas: |
342 p. |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
Das pessoas naturais. Das pessoas jurídicas. Dos bens. Dos fatos jurídicos. Do direito das obrigações. Dos contratos em geral. Das várias espécies de contrato. Dos títulos de crédito. Da responsabilidade civil. Das preferências e privilégios creditórios. Do direito de empresa. Do estabelecimento. Do direito das coisas. |
Palavras-Chave: |
Brasil; Código Civil. |
Thesagro: |
Direito. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00721nam a2200157 a 4500 001 1666584 005 2003-10-31 008 2003 bl uuuu 00u1 u #d 100 1 $aBRASIL. Senado Federal. 245 $aNovo código civil$bexposição de motivos e texto sancionado. 260 $aBrasília$c2003 300 $a342 p. 520 $aDas pessoas naturais. Das pessoas jurídicas. Dos bens. Dos fatos jurídicos. Do direito das obrigações. Dos contratos em geral. Das várias espécies de contrato. Dos títulos de crédito. Da responsabilidade civil. Das preferências e privilégios creditórios. Do direito de empresa. Do estabelecimento. Do direito das coisas. 650 $aDireito 653 $aBrasil 653 $aCódigo Civil
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Registro original: |
Embrapa Amazônia Ocidental (CPAA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Pecuária Sul; Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
02/04/2014 |
Data da última atualização: |
16/08/2019 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 2 |
Autoria: |
BRUNETTO, G.; CERETTA, C. A.; MELO, G. W. B. de; KAMINASKI, J.; TRENTIN, G.; GIROTTO, E.; FERREIRA, P. A. A.; MIOTTO, A.; TRIVELIN, P. C. O. |
Afiliação: |
Gustavo Brunetto, UFSM; Carlos Alberto Ceretta, UFSM; GEORGE WELLINGTON BASTOS DE MELO, CNPUV; João Kaminski, UFSM; GUSTAVO TRENTIN, CPPSUL; Eduardo Girotto, IFRS; Paulo Ademar Avelar Ferreira, UFSM; Alcione Miotto, UFSM; Paulo Cesar Ocheuze Trivelin, USP. |
Título: |
Contribution of nitrogen from agricultural residues of rye to 'Niagara Rosada' grape nutrition. |
Ano de publicação: |
2014 |
Fonte/Imprenta: |
Scientia Horticulturae, Amsterdam, v. 169, p. 66-70, Apr. 2014. |
DOI: |
http://dx.doi.org/10.1016/j.scienta.2014.02.019 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Nitrogen from cover crop residues decomposing on the soil surface may contribute to ‘Niagara Rosada’ grape nutrition. This study estimated the recovery of N from the decomposition of rye (Secale cereale) residues deposited on the soil surface in vineyards. Rye litter labeled with 15N was applied in July 2008 on the soil surface of a ‘Niagara Rosada’ grape (Vitis labrusca) vineyard in Bento Gonçalves in the southern region of Brazil. In January 2009 and 2010, ‘Niagara Rosada’ grape plant organs were sampled, and in January 2010, soil samples were collected in different depths. Total N and 15N were analyzed in the plant tissue and soil samples. The N derived from the rye litter added to the soil surface was mostly accumulated in the annual and perennial organs of the ‘Niagara Rosada’ grape at a similar percentage. Most of the N contained in ‘Niagara Rosada’ grape organs was derived from different N sources rather than rye litter. Thus, the N derived from rye litter apparently contributed little to ‘Niagara Rosada’ grape nutrition in the short time period. |
Thesagro: |
Agricultura; Nutrição; Resíduo; Solo; Uva. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/200995/1/1-s2.0-S0304423814000922-main.pdf
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/100506/1/1-s2.0-S0304423814000922-main.pdf
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Marc: |
LEADER 01936naa a2200289 a 4500 001 2002572 005 2019-08-16 008 2014 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $ahttp://dx.doi.org/10.1016/j.scienta.2014.02.019$2DOI 100 1 $aBRUNETTO, G. 245 $aContribution of nitrogen from agricultural residues of rye to 'Niagara Rosada' grape nutrition.$h[electronic resource] 260 $c2014 520 $aNitrogen from cover crop residues decomposing on the soil surface may contribute to ‘Niagara Rosada’ grape nutrition. This study estimated the recovery of N from the decomposition of rye (Secale cereale) residues deposited on the soil surface in vineyards. Rye litter labeled with 15N was applied in July 2008 on the soil surface of a ‘Niagara Rosada’ grape (Vitis labrusca) vineyard in Bento Gonçalves in the southern region of Brazil. In January 2009 and 2010, ‘Niagara Rosada’ grape plant organs were sampled, and in January 2010, soil samples were collected in different depths. Total N and 15N were analyzed in the plant tissue and soil samples. The N derived from the rye litter added to the soil surface was mostly accumulated in the annual and perennial organs of the ‘Niagara Rosada’ grape at a similar percentage. Most of the N contained in ‘Niagara Rosada’ grape organs was derived from different N sources rather than rye litter. Thus, the N derived from rye litter apparently contributed little to ‘Niagara Rosada’ grape nutrition in the short time period. 650 $aAgricultura 650 $aNutrição 650 $aResíduo 650 $aSolo 650 $aUva 700 1 $aCERETTA, C. A. 700 1 $aMELO, G. W. B. de 700 1 $aKAMINASKI, J. 700 1 $aTRENTIN, G. 700 1 $aGIROTTO, E. 700 1 $aFERREIRA, P. A. A. 700 1 $aMIOTTO, A. 700 1 $aTRIVELIN, P. C. O. 773 $tScientia Horticulturae, Amsterdam$gv. 169, p. 66-70, Apr. 2014.
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Embrapa Uva e Vinho (CNPUV) |
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