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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
Data corrente: |
04/11/1999 |
Data da última atualização: |
04/11/1999 |
Autoria: |
WANGOH, B. J.; SCHULTHESS, W.; STRUEBI, P. |
Afiliação: |
Department of Food Technology, University of Nairobi, Kenya; Karen, Nairobi, Kenya; Commonwealth Development Research Center, New Zealand. |
Título: |
Flavouring of the cultured milk product mala with fruits available in Kenya1 |
Ano de publicação: |
1992 |
Fonte/Imprenta: |
Milchwissenschaft, v.47, n.1, p.27-31, 1992 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Kenyans prefer a fairly viscous product fermented with mesophilic cultures producing pronounced diacetyl flavour and only little carbon dioxide (1,2). In 1985 Kenya Cooperative Creameries Ltd. (K.C.C.) which supplies over 90% of processsed milk products in Kenya took up production of such a product under the trade name "Mala". In 1988 sales averaged 70,000 l per day being about 7% of their total milk sales. Over the last decade Kenya's exports of fresh fruit to Europe, of, among others, mango, pineapple, straw-berry and passion fruit have grown very fast. This has resulted in saturation of the local market with un exportable fruit due to advanced ripeness. The possibilities and limitations of the use of these fruits as flavouring for "Mala" are investigated in the present paper. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01191naa a2200145 a 4500 001 1648369 005 1999-11-04 008 1992 bl --- 0-- u #d 100 1 $aWANGOH, B. J. 245 $aFlavouring of the cultured milk product mala with fruits available in Kenya1 260 $c1992 520 $aKenyans prefer a fairly viscous product fermented with mesophilic cultures producing pronounced diacetyl flavour and only little carbon dioxide (1,2). In 1985 Kenya Cooperative Creameries Ltd. (K.C.C.) which supplies over 90% of processsed milk products in Kenya took up production of such a product under the trade name "Mala". In 1988 sales averaged 70,000 l per day being about 7% of their total milk sales. Over the last decade Kenya's exports of fresh fruit to Europe, of, among others, mango, pineapple, straw-berry and passion fruit have grown very fast. This has resulted in saturation of the local market with un exportable fruit due to advanced ripeness. The possibilities and limitations of the use of these fruits as flavouring for "Mala" are investigated in the present paper. 700 1 $aSCHULTHESS, W. 700 1 $aSTRUEBI, P. 773 $tMilchwissenschaft$gv.47, n.1, p.27-31, 1992
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Registro original: |
Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF) |
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Biblioteca |
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Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Oriental. |
Data corrente: |
15/04/1997 |
Data da última atualização: |
24/07/2020 |
Autoria: |
CAMARÃO, A. P.; AZEVEDO, G. P. C. de; SERRÃO, E. A. de S. |
Afiliação: |
ARI PINHEIRO CAMARAO, CPATU; GUILHERME PANTOJA C DE AZEVEDO, CPATU; EMANUEL ADILSON DE SOUZA SERRAO, CPATU. |
Título: |
Fósforo, leguminosas, quicuio da Amazônia e manejo no melhoramento de pastejo de capim colonião (Panicum maximum) em São João do Araguaia, Pará. |
Ano de publicação: |
1980 |
Fonte/Imprenta: |
Belém, PA: EMBRAPA-CPATU, 1980. |
Páginas: |
4 p. |
Série: |
(EMBRAPA-CPATU. Pesquisa em andamento, 28). |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
Com vistas a minimizar os problemas de pastagem da área, o CPATU através do Projeto de Melhoramento de Pastagens da Amazônia Legal (PROPASTO), vem desenvolvendo pesquisa no município de São João do Araguaia, na Fazenda Juçaral. |
Palavras-Chave: |
1; 2; 3; Grassland management; Manejo de pastagem; Pastaagem; Pasture; Plantas forrageiras-Fertilização; Plantas forrageiras-Manejo. |
Thesagro: |
Brachiaria Humidicola; Capim Colonião; Capim Quicuio; Fertilizante; Fósforo; Ganho de Peso; Leguminosa; Manejo; Nutrição Animal; Panicum Maximum; Pastagem; Pastejo; Produtividade. |
Thesaurus NAL: |
animal nutrition; grazing; weight gain. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/59806/1/CPATU-PA28.pdf
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Marc: |
LEADER 01509nam a2200457 a 4500 001 1378285 005 2020-07-24 008 1980 bl uuuu u0uu1 u #d 100 1 $aCAMARÃO, A. P. 245 $aFósforo, leguminosas, quicuio da Amazônia e manejo no melhoramento de pastejo de capim colonião (Panicum maximum) em São João do Araguaia, Pará. 260 $aBelém, PA: EMBRAPA-CPATU$c1980 300 $a4 p. 490 $a(EMBRAPA-CPATU. Pesquisa em andamento, 28). 520 $aCom vistas a minimizar os problemas de pastagem da área, o CPATU através do Projeto de Melhoramento de Pastagens da Amazônia Legal (PROPASTO), vem desenvolvendo pesquisa no município de São João do Araguaia, na Fazenda Juçaral. 650 $aanimal nutrition 650 $agrazing 650 $aweight gain 650 $aBrachiaria Humidicola 650 $aCapim Colonião 650 $aCapim Quicuio 650 $aFertilizante 650 $aFósforo 650 $aGanho de Peso 650 $aLeguminosa 650 $aManejo 650 $aNutrição Animal 650 $aPanicum Maximum 650 $aPastagem 650 $aPastejo 650 $aProdutividade 653 $a1 653 $a2 653 $a3 653 $aGrassland management 653 $aManejo de pastagem 653 $aPastaagem 653 $aPasture 653 $aPlantas forrageiras-Fertilização 653 $aPlantas forrageiras-Manejo 700 1 $aAZEVEDO, G. P. C. de 700 1 $aSERRÃO, E. A. de S.
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Registro original: |
Embrapa Amazônia Oriental (CPATU) |
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