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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
Data corrente: |
03/11/1999 |
Data da última atualização: |
03/11/1999 |
Autoria: |
BERRY, R. E.; WAGNER JUNIOR, C. J.; SHAW, P. E. |
Afiliação: |
U.S. citrus and subtropical products laboratory, Winter Haven, Fla. and R.J. Knight Junior. Subtropical Horticulture Station/Miami, Fla. |
Título: |
Promising products from tropical fruits |
Ano de publicação: |
1977 |
Fonte/Imprenta: |
Food product development, v.11, n.4, p.109-112, 1977 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Because of their desirable colors, shapes, flavors, and textures, tropical fruits have the potential to offer the consumer new experiences in food products. Relatively little work on tropical fruits is done in the Continental U.S. and of that, most is done in Florida, South Texas, and the extreme Southhhhwest. Before decisions are made to develop potential processed products from specific tropical fruits, certain horticultural and processing characteristics should be considered. These include. Are matuurity and ripening compatible with processing? Does all the fruit on the tree ripen at the same time, and does it ripen over a relatively short period? Do available cultivars mature over an extended time, so that fruit could be processed over a relatively long period. |
Categoria do assunto: |
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF) |
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Biblioteca |
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Origem |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 16 | |
1. | | BISCOLA, P. H. N.; CARROMEU, C.; SERRA, A. P.; MAMEDE, R. R.; BUNGENSTAB, D. J. Planejamento de sistemas de Integração Lavoura-Pecuária-Floresta. In: BUNGENSTAB, D. J.; ALMEIDA, R. G. de; LAURA, V. A.; BALBINO, L. C.; FERREIRA, A. D. (Ed.). ILPF: inovação com integração de lavoura, pecuária e floresta. Brasília, DF: Embrapa, 2019. 835 p. p. 281-293Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
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3. | | CASTRO, W. J. P.; VIANNA, E. F.; SALIS, S. M. de; LIMA, I. B. T. de; GALVANI, F. Organismos vertebrados e invertebrados associados as macrófitas no Rio Paraguai, Corumbá, MS. In: ENCONTRO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA PANTANAL, 4.; SEMANA DA BIOLOGIA, 9., 2010, Corumbá. Resumos ... Corumbá: Embrapa Pantanal, 2010. p.32. (Embrapa Pantanal. Documentos, 108).Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
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6. | | GUARESCHI, d. g.; LANZARINI, A. C.; TAVARES, I. B.; CRIZEL, R. L.; ACUNHA, T. dos S.; BARBIERI, R. L.; CHAVES, F. C.; ROMBALDI, C. V. Potencial físico-quimico e bioativo de 50 acessos de pimentas (Capsicum spp). In: CONGRESSO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA, 22.; ENCONTRO DE PÓS-GRADUAÇÃO, 15., 2013, Pelotas. [Anais.]. Pelotas: UFPel, 2013.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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11. | | PESSOA, M. C. P. Y.; ADAIME, R.; HUTTEMBERGUE, M. C.; MINGOTI, R.; JESUS, C. R. de; PARANHOS, B. A. G.; COSTA, J. V. T. A. Desenvolvimento de Fopius arisanus por demandas térmicas em área apta a Bactrocera carambolae no estado do Amapá. In: SILVA-MATOS, R. S. da; LOPES, J. A.; SILVA, A. L. V. e (org.). Meio ambiente: agricultura, desenvolvimento e sustentabilidade. Ponta Grossa: Atena, 2023. p. 59-72Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Amapá; Embrapa Meio Ambiente; Embrapa Semiárido. |
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12. | | SILVA, V. M.; MANRINCH, A.; MATTOSO, L. H. C.; MARTINS, M. A. Utilização de resíduos da indústria de suco de maçã para a produção de filmes resistentes à umidade. In: SIMPÓSIO NACIONAL DE INSTRUMENTAÇÃO AGROPECUÁRIA, 4., 2019, São Carlos, SP. Ciência, inovação e mercado: anais. São Carlos, SP: Embrapa Instrumentação, 2019. Editores: Paulino Ribeiro Villas-Boas, Maria Alice Martins, Débora Marcondes Bastos Pereira Milori, Ladislau Martin Neto. SIAGRO 2019. 637-641Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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16. | | COMO plantar caju. Brasília, DF: Embrapa Informação Tecnológica, 2006. 28 p. (ABC da Agricultura Familiar, 12).Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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Registros recuperados : 16 | |
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