|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
Data corrente: |
19/03/1992 |
Data da última atualização: |
19/03/1992 |
Autoria: |
MATHUR, V. K.; DAS, S. A.; JAYARAMAN, K. S.; BHATIA, B. S. |
Afiliação: |
Defence Food Research Laboratory. |
Título: |
Preparation of Fruit Bars for use in Combat Rations. |
Ano de publicação: |
1972 |
Fonte/Imprenta: |
Indian Food Packer, v.26, n.2, p.33-35, 1972. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Fruit bars were prepared by dehydrating fruit pulp in the form of sheets using crossflow hot air drier, cutting them into rectangular pieces and wrapping in cellophane paper. Wrapped fruit bars were packed in paper/aluminium foil/polyethylene laminate or in friction top tins. Improvement in the texture of the fruit bars was effected by the incorporation of pectin and adjustment of the pH. Crystallisation during storage was prevented by the addition of liquid glucose. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00882naa a2200157 a 4500 001 1646561 005 1992-03-19 008 1972 bl --- 0-- u #d 100 1 $aMATHUR, V. K. 245 $aPreparation of Fruit Bars for use in Combat Rations. 260 $c1972 520 $aFruit bars were prepared by dehydrating fruit pulp in the form of sheets using crossflow hot air drier, cutting them into rectangular pieces and wrapping in cellophane paper. Wrapped fruit bars were packed in paper/aluminium foil/polyethylene laminate or in friction top tins. Improvement in the texture of the fruit bars was effected by the incorporation of pectin and adjustment of the pH. Crystallisation during storage was prevented by the addition of liquid glucose. 700 1 $aDAS, S. A. 700 1 $aJAYARAMAN, K. S. 700 1 $aBHATIA, B. S. 773 $tIndian Food Packer$gv.26, n.2, p.33-35, 1972.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registros recuperados : 15 | |
2. | | SOARES, E. M. B.; SILVA, C. A.; DIAS, B. de O.; BETTIOL, W.; BELISÁRIO, M. H. Frações da matéria orgânica de Latossolo sob influência de doses de lodo de esgoto. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, v. 43, n. 9, p. 1231-1240, 2008.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: Internacional - A |
Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
| |
9. | | SMIDERLE, O. J.; SOUZA, A. G.; SCHWENGBER, D. R.; MARQUES, C. S.; COSTA, K. A. Biometria de frutos e de sementes e emergência de plântulas de Abiu. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE SEMENTES, 20., 2017, Foz do Iguaçu. Informativo Abrates, v. 27, n. 2, p. 237, 2017.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Roraima. |
| |
11. | | ESPERANÇA, I. P. L. DE C.; CARVALHO, I. C.; LAUDANO, A. P. C. P.; SANTOS, G.; AYRES, E. M. M.; DELIZA, R. Using apple juice to replace sugar in grape nectar formulation associated with nutritional warning: the effects on the expected consumer liking. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS E NUTRIÇÃO, 15., 2023, Campinas. A revolução da ciência de alimentos e nutrição: alimentando o mundo de forma sustentável: caderno [eletrônico] de resumos. Campinas: Galoá, 2023. Pôster 168522; SLACAN.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
| |
14. | | Ferreira, A. L.; Maurício, R. M.; PEREIRA, L. G. R.; Azevedo, J. A. G. de; OLIVEIRA, L. S.; Pereira, J. M. Nutritional divergence in genotypes of forage peanut. Revista Brasileira de Zootecnia, v. 41, n. 4, p. 856-863, 2012.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos; Embrapa Gado de Leite. |
| |
15. | | PEREIRA, M. C. N. (ed.). Cultivo do feijão-caupi no Amazonas. Brasília, DF: Embrapa Informação Tecnológica; Manaus: Embrapa Amazônia Ocidental, 2010. 33 p. il. (ABC da Agricultura familiar, 27). Autor: José Ricardo Pupo Gonçalves.Tipo: Autoria/Organização/Edição de Livros |
Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental; Embrapa Unidades Centrais. |
| |
Registros recuperados : 15 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|