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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
Data corrente: |
10/03/1992 |
Data da última atualização: |
10/03/1992 |
Autoria: |
AMENY, M. A. |
Afiliação: |
Makerere University - Department of Food Science. |
Título: |
Traditional post-harvest technology of cassava in Uganda. |
Ano de publicação: |
1990 |
Fonte/Imprenta: |
Tropical Science, v.30, p.41-50, 1990. |
ISSN: |
0041-3291 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The study was carried out in four districts of Uganda to examine traditional methods of conservation of fresh cassava and to discover how cassava-based foods are prepared traditionally. The report includes the production level of cassava and the population that depends on it. The traditional methods of preparing cassava-based foods are described for Iganga, Kampala, Apach and Lira and a brief description of the traditional cultivars, grown in the areas, is given. Areas of further research are suggested. The main method of preparation was found to be boling. Stored cassava was always is a flour form. |
Palavras-Chave: |
Methods; Metodos; Processing; processing methods. |
Thesagro: |
Mandioca; Manihot Esculenta; Processamento. |
Thesaurus Nal: |
cassava; Uganda. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF) |
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Biblioteca |
ID |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agrobiologia. Para informações adicionais entre em contato com cnpab.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agrobiologia. |
Data corrente: |
27/06/1995 |
Data da última atualização: |
27/06/1995 |
Autoria: |
COSTA, T. C. R. da; ALMEIDA, D. L. de; SILVA, E. M. R. da. |
Título: |
Aproveitamento de fosfato de patos por cinco forrageiras tropicais. |
Ano de publicação: |
1983 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIENCIA DO SOLO, 19., 1983, Curitiba. Resumos... Curitiba: Sociedade Brasileira de Ciencia do Solo, 1983. p.81. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Fosfato natural; Gramineas; Phosphate fertilizers; Supefosfato. |
Thesagro: |
Gramineae. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00637naa a2200193 a 4500 001 1607401 005 1995-06-27 008 1983 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aCOSTA, T. C. R. da 245 $aAproveitamento de fosfato de patos por cinco forrageiras tropicais. 260 $c1983 650 $aGramineae 653 $aFosfato natural 653 $aGramineas 653 $aPhosphate fertilizers 653 $aSupefosfato 700 1 $aALMEIDA, D. L. de 700 1 $aSILVA, E. M. R. da 773 $tIn: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIENCIA DO SOLO, 19., 1983, Curitiba. Resumos... Curitiba: Sociedade Brasileira de Ciencia do Solo, 1983. p.81.
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Registro original: |
Embrapa Agrobiologia (CNPAB) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
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Registro |
Volume |
Status |
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Registro completo
Biblioteca(s): |
Catálogo Coletivo de Periódicos Embrapa; Embrapa Florestas; Embrapa Meio Ambiente; Embrapa Meio-Norte; Embrapa Trigo. |
Identificador: |
69 |
Data corrente: |
09/05/2002 |
Data da última atualização: |
30/04/2015 |
Código do título: |
0900016 |
ISSN: |
0301-2123 |
Código CCN: |
000690-4 |
Título e Subtítulo: |
ACTA BIOLOGICA PARANAENSE |
Entidade: |
Instituto de Biologia da Universidade Federal do Parana |
Local de publicação: |
Curitiba, PR |
Periodicidade: |
Irregural |
Inicio de publicação: |
1972 |
Coleções da unidade: |
Embrapa Florestas 1972 1(1/2,3/4); 1975 4(1/2,3/4); 1976 5(3/4); 1983 12(1/4); 1985 14(1/4); 1986 15(1/4); 1987 16(1/4); 1988 17(1/4); 1989 18(1/4); 1990 19(1/4); 1991 20(1/4); 1992 21(1/4); 1994 23(1/4); 1995 24(1/4); 1996 25(1/4); 1997 26(1/4); 1998 27(1/4); 1999 28(1/4); 2000 29(1/4); 2001 30(1/4); 2002 31(1/4); 2003 32(1/4); 2004 33(1/4); 2005 34(1/4); 2006 35(1/2,3/4); 2007 36(1/2,3/4); 2008 37(1/2,3/4); 2009 38(1/2,3/4); 2010 39(1/2,3/4); 2011 40(1/2,3/4); 2012 41(1/2,3/4)
Embrapa Meio Ambiente 1972/2012 1(1/2); 4 (1/2,3/4); 5(1/2,3/4); 6(1/4); 8; 7(1/4); 8(1/4); 9(1/4); 10(1/4); 11(1/4); 12(1/4); 13(1/4); 14(1/4); 15(1/4); 16(1/4); 17(1/4); 18(1/4); 19(1/4); 20(1/4); 21(1/4); 22(1/4); 23(1/4); 24(1/4); 25(1/4); 26(1/4); 27(1/4); 28(1/4); 29(1/4); 30(1/4); 31(1/4); 32(1/4); 33(1/4); 34(1/4); 35(1/2, 3/4); 36(1/4); 37(1/4); 38(1/4); 39(1/4); 40(1/4); 41(1/4)
Embrapa Meio-Norte 1972 1(1/2); 1985-2008 14-38; 2011 40(1-4); 2012 41(1/4) Classificação: 574.05
Embrapa Trigo 1972/91 1 1972; 2 1973; 3 1974; 4 1975; 5 1976; 6 1977; 7 1978; 8 1979; 9 1980; 10 1981; 11 1982; 12 1983; 13 1984; 14 1985; 15 1986; 16 1987; 18 1989; 19 1990; 20 1991; 28(1-4) 1999. Classificação: 574.05 |
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