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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
21/03/2023 |
Data da última atualização: |
21/03/2023 |
Tipo da produção científica: |
Boletim de Pesquisa e Desenvolvimento |
Autoria: |
LANA, M. M. |
Afiliação: |
MILZA MOREIRA LANA, CNPH. |
Título: |
Carrot losses in primary production: a study case in Federal District, Brazil. |
Ano de publicação: |
2023 |
Fonte/Imprenta: |
Brasília, DF: Embrapa Hortaliças, 2023. |
Páginas: |
35 p. |
Série: |
(Embrapa Hortaliças. Boletim de pesquisa e desenvolvimento, 259). |
ISSN: |
1677-2229 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Carrot loss at primary production comprises the loss that occurs during the harvesting and during the preparation of the produce for the market in the packing house. In this research it was estimated in 4 farms in Federal District, Brazil. From those, 2 are organic farms producing carrots in small areas, and 2 are large farms using conventional system. The surveys were initiated in 2019, interrupted during the Covid-19 pandemic and resumed in 2022. The total loss of carrot roots varied from 6.2% + 1.0% to 34.8% + 2.4% of the total production what corresponded to a mass of 1.000 kg/ha + 425 kg/ha to 22.947 kg/ha + 3.637 kg/ha. |
Thesagro: |
Cenoura; Daucus Carota; Desperdício; Perda Pós-Colheita. |
Thesaurus Nal: |
Postharvest losses. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1152549/1/BPD-259-AINFO-1.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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Biblioteca |
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Cutter |
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Volume |
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URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Suínos e Aves. |
Data corrente: |
16/11/2010 |
Data da última atualização: |
25/04/2012 |
Tipo da produção científica: |
Documentos |
Autoria: |
MIELE, M.; MARTINS, F. M.; SANTOS FILHO, J. I. dos; SANDI, A. J. |
Afiliação: |
MARCELO MIELE, CNPSA; FRANCO MULLER MARTINS, CNPSA; JONAS IRINEU DOS SANTOS FILHO, CNPSA; ARI JARBAS SANDI, CNPSA. |
Título: |
Metodologia para o cálculo do custo de produção de frango de corte - versão 2. |
Ano de publicação: |
2010 |
Fonte/Imprenta: |
Concórdia: Embrapa Suínos e Aves, 2010. |
Páginas: |
23 p. |
Série: |
(Embrapa Suínos e Aves. Documentos, 140). |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
Metodologia: aspectos gerais; Fórmulas e exemplo de cálculo; Tabelas de custo. |
Palavras-Chave: |
Aspectos econômicos. |
Thesagro: |
Custo de Produção; Frango de Corte. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/58247/1/doc140.pdf
|
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Suínos e Aves (CNPSA) |
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