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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Cerrados; Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
Data corrente: |
22/11/2022 |
Data da última atualização: |
22/11/2022 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
VIEIRA, E. A.; RANGEL, M. A. S.; FIALHO, J. de F.; RINGENBERG, R.; ROMANO, M. R.; RINALDI, M. M.; OLIVEIRA, C. M. de; ANTONINI, J. C. dos A. |
Afiliação: |
EDUARDO ALANO VIEIRA, CPAC; MARCO ANTONIO SEDREZ RANGEL, CNPMF; JOSEFINO DE FREITAS FIALHO, CPAC; RUDINEY RINGENBERG, CNPMF; MARCELO RIBEIRO ROMANO, CNPMF; MARIA MADALENA RINALDI, CPAC; CHARLES MARTINS DE OLIVEIRA, CPAC; JORGE CESAR DOS ANJOS ANTONINI, CPAC. |
Título: |
BRS 429: sweet cassava with yellow pulp and high technological and sensory qualities. |
Ano de publicação: |
2022 |
Fonte/Imprenta: |
Crop Breeding and Applied Biotechnology, v. 22, n. 4, e43402243, 2022. |
Páginas: |
6 p. |
DOI: |
http://dx.doi.org/10.1590/1984- 70332022v22n4c38 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Abstract: BRS 429 is a sweet cassava cultivar with yellow pulp and technologi- cal qualities (high root yield, early maturity, and favorable plant architecture) and sensory qualities (short cooking time, little fiber, and soft texture) that make it an excellent option for cultivation in the Distrito Federal, Paraná, and São Paulo, Brazil. |
Palavras-Chave: |
Maciez; Tempo de cozimento. |
Thesagro: |
Manihot Esculenta; Melhoramento Vegetal. |
Thesaurus Nal: |
Plant breeding. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1148595/1/Eduardo-Alano-BRS-429-sweet-cassava.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Cerrados (CPAC) |
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Registros recuperados : 1 | |
1. | | VIEIRA, E. A.; RANGEL, M. A. S.; FIALHO, J. de F.; RINGENBERG, R.; ROMANO, M. R.; RINALDI, M. M.; OLIVEIRA, C. M. de; ANTONINI, J. C. dos A. BRS 429: sweet cassava with yellow pulp and high technological and sensory qualities. Crop Breeding and Applied Biotechnology, v. 22, n. 4, e43402243, 2022. 6 p.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Cerrados; Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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Registros recuperados : 1 | |
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