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Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Suínos e Aves.
Data corrente:  20/09/2022
Data da última atualização:  20/09/2022
Tipo da produção científica:  Artigo em Anais de Congresso
Autoria:  CÊ, T. R. M.; LARA, A. C. de; COLDEBELLA, L.; COLDEBELLA, A.; SURIAN, C. R.; KICH, J. D.
Afiliação:  TAIS REGINA MICHAELSEN CÊ, Seara Alimentos, Seara, SC; ANNE CAROLINE DE LARA, Seara Alimentos, Seara, SC; LUCIANE COLDEBELLA, Seara Alimentos, Seara, SC; ARLEI COLDEBELLA, CNPSA; CÉSAR R. SURIAN, Seara Alimentos, Seara, SC; JALUSA DEON KICH, CNPSA.
Título:  Formaldehyde and organic acids based formulations on the reduction of Salmonella in feed and its impact in nursery.
Ano de publicação:  2022
Fonte/Imprenta:  In: INTERNATIONAL PIG VETERINARY SOCIETY CONGRESS, 26., 2022, Rio de Janeiro. Proceedings... Rio de Janeiro, RJ: IPVS: Abraves, 2022. p. 392.
Idioma:  Português
Conteúdo:  Salmonellosis is one of the most common food-borne diseases and pork is the third source of human contamination among animal foods (1). Several factors are related with the Salmonella infection in the farm and feed plays an important role. Brazilian feed mills produce a large amount of feed, which supply many farms; therefore, a contaminated batch has a potential impact of reaching many herds (3). Once infected, pigs shed high concentrations of Salmonella through feces contaminating the environment and other pigs. Thus, the aim was to evaluate the control of Salmonella by including formaldehyde and organic acid based products in the diet and its performance in nursery.
Palavras-Chave:  Berçário; Creche.
Thesagro:  Ração; Salmonella; Suinocultura.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1146661/1/final10009.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Suínos e Aves (CNPSA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPSA22410 - 1UPCAA - DD
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Tipo: Artigo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves.
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