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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
10/12/2020 |
Data da última atualização: |
23/02/2023 |
Tipo da produção científica: |
Documentos |
Autoria: |
LANA, M. M.; MOITA, A. W. |
Afiliação: |
MILZA MOREIRA LANA, CNPH; ANTONIO WILLIAMS MOITA, CNPH. |
Título: |
Quantification of vegetable loss at retail market - methodology proposed for leafy vegetables. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
Brasília, DF: Embrapa Hortaliças, 2020. |
Páginas: |
33 p. |
Série: |
(Embrapa Hortaliças. Documentos, 183). |
ISSN: |
1415-2312 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The retail market is an important stage of the productive chain to study postharvest losses of vegetables. Due to their perishability, vegetables are rapidly transported to the market after harvest and most of the damage they suffer from harvest to transport will show up and cause losses only during marketing. On the other hand, the amount of discard depends greatly on consumer?s behaviour, including how they handle the vegetables and their preference. In its turn, handling of the vegetable by the market agents and the marketing strategies affect, respectively, the shelf life and the rate of turnover of the produce, and consequently, the volume of loss. |
Thesaurus Nal: |
Fresh market; Green leafy vegetables; Postharvest losses. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/219046/1/Lana-2020-Vegetable-Loss-Methodology.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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URL |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Clima Temperado. Para informações adicionais entre em contato com cpact.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Clima Temperado. |
Data corrente: |
22/01/2010 |
Data da última atualização: |
13/10/2011 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
CRUZ, L. E. C da; PILLON, C. N.; GIACOMINI, S. J. |
Afiliação: |
L. E. C da. CRUZ; CLENIO NAILTO PILLON, CPACT; S. J. GIACOMINI. |
Título: |
Liberação de nitrogênio de resíduos culturais em sistemas rotacionados em um planossolo háplico. |
Ano de publicação: |
2009 |
Fonte/Imprenta: |
In: ENCONTRO BRASILEIRO DE SUBSTÂNCIAS HÚMICAS, 8., 2009. Pelotas. Resumos... Pelotas: Embrapa Clima Temperado, 2009. p. 81. |
ISBN: |
978-85-85941-40-6 |
Idioma: |
Português |
Thesagro: |
Nitrogênio. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00562naa a2200157 a 4500 001 1747310 005 2011-10-13 008 2009 bl uuuu u00u1 u #d 020 $a978-85-85941-40-6 100 1 $aCRUZ, L. E. C da 245 $aLiberação de nitrogênio de resíduos culturais em sistemas rotacionados em um planossolo háplico. 260 $c2009 650 $aNitrogênio 700 1 $aPILLON, C. N. 700 1 $aGIACOMINI, S. J. 773 $tIn: ENCONTRO BRASILEIRO DE SUBSTÂNCIAS HÚMICAS, 8., 2009. Pelotas. Resumos... Pelotas: Embrapa Clima Temperado, 2009. p. 81.
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Registro original: |
Embrapa Clima Temperado (CPACT) |
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