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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Agrossilvipastoril.
Data corrente:  30/01/2020
Data da última atualização:  30/01/2020
Tipo da produção científica:  Artigo em Anais de Congresso
Autoria:  BEHLING NETO, A.; PEREIRA, D. H.; PEDREIRA, B. C. e; SILVA, L. A. L.; AMARO, M. R.; POPE, A. M.; CARVALHO, A. P. S.; DOMICIANO, L. F.
Afiliação:  A. BEHLING NETO, UFMT, Sinop-MT; DALTON HENRIQUE PEREIRA, UFMT, Sinop-MT; BRUNO CARNEIRO E PEDREIRA, CPAMT; L. A. L. SILVA, UFMT, Sinop-MT; M. R. AMARO, UFMT, Sinop-MT; A. M. POPE, UFMT, Sinop-MT; A. P. S. CARVALHO, UFMT, Cuiaba-MT; LEANDRO FERREIRA DOMICIANO, UFMT, Cuiaba-MT.
Título:  Can we use the methodology of silage dry matter content correction defined in Europe with the samples drying methods used in Brazil?
Ano de publicação:  2019
Fonte/Imprenta:  INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON FORAGE QUALITY AND CONSERVATION, 6., 2019, Piracicaba. Proceedings [eletrônico]... Piracicaba: Luiz de Queiroz College of Agriculture, University of São Paulo, 2019. não paginado.
ISSN:  2175-4624
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The first step for chemical evaluation is the feed drying in forced air oven. Then, to determine the feed dry matter (DM) content, after grinding the sample in a mill, a second drying is done at 105°C to evaporate remaining water. However, for silage samples, part of the fermentation products can be lost by volatilization, so, the correction of DM content is required to obtain proper water content. According to Weissbach and Strubelt (2008 a,b), it is possible to correct this variable in maize and grass samples, using an equation that includes the fermentation products concentrations, if the forage processing consists of preliminary drying at 60 to 65 °C, with a second drying for three hours at 105 °C. However, in Brazil, the most common DM content evaluation is described by Detmann et al. (2012), which consists in drying in a forced ventilation oven at 55 to 60 ºC for 24 to 72, followed by a second drying in an oven at 105ºC for 16 h. So, the goal was to verify if these different methodologies for DM content measurement provides similar results.
Palavras-Chave:  Maize; Mato Grosso; Sinop-MT.
Thesaurus Nal:  Chemical analysis; Grass silage.
Categoria do assunto:  F Plantas e Produtos de Origem Vegetal
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/209921/1/2019-cpamt-bruno-pedreira-methodology-silage-correction-europe-sample-methods-used-brazil.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agrossilvipastoril (CPAMT)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPAMT1417 - 1UPCAA - DD
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Tipo: Artigo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Agrossilvipastoril.
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