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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Arroz e Feijão. |
Data corrente: |
15/08/2019 |
Data da última atualização: |
15/08/2019 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
CAMPOS-VEGA, R.; BASSINELLO, P. Z.; SANTIAGO, R. de A. C.; OOMAH, B. D. |
Afiliação: |
ROCIO CAMPOS-VEGA, UNIVERSITY OF QUERETARO, México; PRISCILA ZACZUK BASSINELLO, CNPAF; RAQUEL DE ANDRADE CARDOSO SANTIAGO, UFG; B. DAVE OOMAH, PACIFIC AGRI-FOOD RESEARCH CENTRE, Summerland-Canada. |
Título: |
Dry beans: processing and nutritional effects. |
Ano de publicação: |
2018 |
Fonte/Imprenta: |
In: GRUMEZESCU, A. M.; HOLBAN, A. M. (Ed.). Therapeutic, probiotic, and unconventional foods. London: Academic Press, 2018. |
Páginas: |
p. 367-386. |
ISBN: |
978-0-12-814625-5 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Introduction. Processing. Dry processing. Food preparation/Wet processing. Germination and other processes including fermentation. Health benefits. Non-communicable diseases. Antioxidant capacity. Concluding remarks and future trends. |
Thesagro: |
Alimento; Cocção; Feijão; Nutrição; Phaseolus Vulgaris; Segurança Alimentar. |
Thesaurus Nal: |
Beans; Food processing; Food security; Nutrient availability; Nutritional adequacy. |
Categoria do assunto: |
Q Alimentos e Nutrição Humana |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF) |
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