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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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Biblioteca(s):  Embrapa Milho e Sorgo; Embrapa Pesca e Aquicultura; Embrapa Soja.
Data corrente:  04/12/2018
Data da última atualização:  04/02/2019
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  COSTA, R. V. da; QUEIROZ, V. A. V.; COTA, L. V.; SILVA, D. D. da; LANZA, F. E.; ALMEIDA, R. E. M. de; PEREIRA, A. A.; CAMPOS, L. J. M.
Afiliação:  RODRIGO VERAS DA COSTA, CNPMS; VALERIA APARECIDA VIEIRA QUEIROZ, CNPMS; LUCIANO VIANA COTA, CNPMS; DAGMA DIONISIA DA SILVA, CNPMS; FABRICIO E. LANZA, UFV; RODRIGO ESTEVAM MUNHOZ DE ALMEIDA, CNPASA; ALAN A. PEREIRA; LEONARDO JOSE MOTTA CAMPOS, CNPSO.
Título:  Harvest delay leads to the increase total fumonisin levels and kernel rot of corn.
Ano de publicação:  2018
Fonte/Imprenta:  In: ANNUAL CONGRESS ON PLANT SCIENCE AND BIO SECURITY, 2018, Valencia, Spain. A legislative framework of science protecting plant health: abstracts. [S.l.: s.n.], 2018.
Páginas:  p. 67.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The present work had as objective to evaluate the effect of the harvest delay in the contamination of corn grains with fumonisins and the incidence of kernel rot.
Thesagro:  Armazenamento; Milho; Zea Mays.
Thesaurus Nal:  Corn; Drying; Fumonisins.
Categoria do assunto:  F Plantas e Produtos de Origem Vegetal
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/190278/1/Harvest-delay.pdf
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/187699/1/CNPASA-2018-acpsbs-2.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Milho e Sorgo (CNPMS)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPASA746 - 1UPCRA - DDCNPASA-PL692018.069
CNPMS28643 - 1UPCRA - DD
CNPSO39189 - 1UPCRA - DD
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Biblioteca(s):  Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho.
Data corrente:  10/09/2015
Data da última atualização:  17/03/2016
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 1
Autoria:  MELO, P. S.; MASSARIOLI, A. P.; DENNY, C.; SANTOS, L. F. dos; FRANCHIN, M.; PEREIRA, G. E.; VIEIRA, T. M. F. de S.; ROSALEN, P. L.; ALENCAR, S. M. de.
Afiliação:  GIULIANO ELIAS PEREIRA, CNPUV.
Título:  Winery by-products: extraction optimization, phenolic composition and cytotoxic evaluation to act as a new source of scavenging of reactive oxygen species.
Ano de publicação:  2015
Fonte/Imprenta:  Food Chemistry, v. 181, p. 160-169, Aug. 2015.
Idioma:  Português
Conteúdo:  This study aimed to assess the antioxidant potential of optimized extracts of winery by-products, which was measured using the scavenging capacity of synthetic free radicals and reactive oxygen species (ROS), as well as the characterization of their bioactive phenolic compounds, cytotoxicity, and TNF-a release in RAW 264.7 cells. To the best of our knowledge, this is the first time that the antioxidant potential of by-products from these three European grape varieties, acclimated to a strictly semi-arid region, are evaluated.
Palavras-Chave:  Citoxidade; Composto fenólico bioativo; Cytotoxicity (MTT); Potencial antioxidante; Reactive oxygen species (ROS); Response surface methodology (RSM); Semiárido; Uva europeia; Winery by-products.
Thesagro:  Uva; Vinho.
Thesaurus NAL:  Anthocyanins; Cytotoxicity.
Categoria do assunto:  X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/129318/1/melo-foodchemistry-v181-p160-169-2015.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Uva e Vinho (CNPUV)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPUV16021 - 1UPCAP - DD663.215.00412
CPATSA55193 - 1UPCAP - DD
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