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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
10/07/2018 |
Data da última atualização: |
10/07/2018 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
NASSUR, R. de C. M. R.; VILAS BOAS, E. V. de B.; RESENDE, F. V. |
Afiliação: |
RITA DE CÁSSIA MIRELA RESENDE NASSUR, Bahia State University, Juazeiro, BA; EDUARDO VALÉRIO DE BARROS VILAS BOAS, Federal University of Lavras, Lavras, MG.; FRANCISCO VILELA RESENDE, CNPH. |
Título: |
Black garlic: transformation effects, characterization and consumer purchase intention. |
Ano de publicação: |
2018 |
Fonte/Imprenta: |
Comunicata Scientiae, v. 8, n. 3, p. 444-451, 2017. |
ISSN: |
2177-5133 |
DOI: |
https://doi.org/10.14295/cs.v8i3.2251 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The aim of this study was to evaluate quality and nutritional changes on bulbs before and after the transformation in black garlic, presenting the new product for the consumer, evaluating the purchase intention. |
Palavras-Chave: |
Alho negro; Cultivar Amarante. |
Thesagro: |
Alho; Allium Sativum. |
Thesaurus Nal: |
Antioxidant activity; Chemical composition; Consumer acceptance. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/179537/1/2251-9856-1-PB-paper-black-garlic.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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