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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
16/03/2017 |
Data da última atualização: |
16/03/2017 |
Autoria: |
FLAMINI, R. (ed.). |
Afiliação: |
Riccardo Flamini. |
Título: |
Hyphenated techniques in grape and wine chemistry. |
Ano de publicação: |
2008 |
Fonte/Imprenta: |
New Jersey: John Wiley & Sons, INC., 2008. |
ISBN: |
978-0-470-06187-9 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Contens:
1. Principal parameters of grape ripening and wine fermentation; 2. High performance liquid chromatography analysis of grape and wine polyphenols; 3. Polyphenols analysis by liquid-mas spectrometry; 4. Grape and wine Contaminants: Ochratoxin A, Biogenic Amines, Trichloroanisole and Ethylphenols; 5. Analysis of Aroma compounds in wine; 6. Analysis of Pesticide residues in grape an wine; 7. Proteins and peptides in Grape and wine; 8. Elements and Inorganic anions in winemaking: Analysis and Applications. |
Palavras-Chave: |
Grape ripening; Wine and Winemaking chemistry; Wine fermentation; Wine polyphenols. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Uva e Vinho (CNPUV) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 1 | |
1. | | NASCIMENTO, M. A. do; SILVA, L. C. da; BARROSO, T. L. C. T.; ALEXANDRE, J. de B.; ALVES, C. R.; FURTADO, R. F.; BENEVIDES, S. D.; MUNIZ, C. R.; BARROS, M. E. S. Micropartículas de óleo de pequi obtidas por coacervação complexa com goma de cajueiro e gelatina. Fortaleza: Embrapa Agroindústria Tropical, 2019. (Embrapa Agroindústria Tropical. Comunicado técnico, 253)Tipo: Comunicado Técnico/Recomendações Técnicas |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registro completo
Biblioteca(s): |
Catálogo Coletivo de Periódicos Embrapa; Embrapa Acre; Embrapa Amapá; Embrapa Meio Norte / UEP-Parnaíba; Embrapa Soja. |
Identificador: |
25 |
Data corrente: |
09/05/2002 |
Data da última atualização: |
29/04/2015 |
Código do título: |
2450762 |
ISSN: |
0169-605X |
Código CCN: |
085752-1 |
Título e Subtítulo: |
ABSTRACTS ON RURAL DEVELOPMENT IN THE TROPICS |
Entidade: |
Koninklijk Instituut voor de Tropen-Kit |
Local de publicação: |
Amsterdam-Holanda |
Periodicidade: |
PERIODICIDADE VAZIA |
Inicio de publicação: |
1986 |
Coleções da unidade: |
Embrapa Acre 1985 (0) Classificação: R338.1016
Embrapa Amapá 1985
Embrapa Meio Norte / UEP-Parnaíba 1985 Classificação: 338.1016
Embrapa Soja 1985 0(0); 1986 1(2) Classificação: 338.1016 |
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