|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
13/01/2017 |
Data da última atualização: |
14/11/2023 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SANTOS, I. M. dos; SANTOS, V. L. dos A.; MARQUES, V. F. P.; GUIMARÃES, D. G.; OLIVEIRA, W. P.; LIMA, K. de M.; SANTOS, A. C. F. dos; NEGRO-DELLACQUA, M.; BIASOTO, A. C. T. |
Afiliação: |
IÊDA MARIA DOS SANTOS, UNIVASF; VICTÓRIA LAYSNA DOS ANJOS SANTOS, UNIVASF; VALQUÍRIA FERNANDA PEREIRA MARQUES, UNIVASF; DELIS GALVÃO GUIMARÃES, UNIVASF; WALKIA POLIANA OLIVERIA, UFBA; KEDMA DE MAGALHÃES LIMA, UNIVASF; ANA CÁCIA FREIRE DOS SANTOS, UNIVASF; MELISSA NEGRO-DELLACQUA, UFSC; ALINE TELLES BIASOTO MARQUES, CPATSA. |
Título: |
Syrah tropical red wine and residue health benefits according to in vitro and in vivo analysis using Wistar rats. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON TROPICAL WINES, 5., 2016, Petrolina. Book of abstracts... Petrolina: Embrapa Semiárido, 2016. |
Páginas: |
p. 62. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The objective of this study was to determine the antioxidant activity of Syrah red wines produced at the São Francisco Valley region and its residue, using in vitro approaches and evaluate the potential beneficial effects of their consumption on biochemical and hematological parameters in Wistar rats. |
Palavras-Chave: |
Benefícios para a saúde; Vale do São Francisco; Vinho tinto. |
Thesagro: |
Consumo; Uva; Vitis Vinifera. |
Thesaurus Nal: |
Grapes. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/156636/1/Aline-6.pdf
|
Marc: |
LEADER 01275nam a2200301 a 4500 001 2060692 005 2023-11-14 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSANTOS, I. M. dos 245 $aSyrah tropical red wine and residue health benefits according to in vitro and in vivo analysis using Wistar rats.$h[electronic resource] 260 $aIn: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON TROPICAL WINES, 5., 2016, Petrolina. Book of abstracts... Petrolina: Embrapa Semiárido$c2016 300 $ap. 62. 520 $aThe objective of this study was to determine the antioxidant activity of Syrah red wines produced at the São Francisco Valley region and its residue, using in vitro approaches and evaluate the potential beneficial effects of their consumption on biochemical and hematological parameters in Wistar rats. 650 $aGrapes 650 $aConsumo 650 $aUva 650 $aVitis Vinifera 653 $aBenefícios para a saúde 653 $aVale do São Francisco 653 $aVinho tinto 700 1 $aSANTOS, V. L. dos A. 700 1 $aMARQUES, V. F. P. 700 1 $aGUIMARÃES, D. G. 700 1 $aOLIVEIRA, W. P. 700 1 $aLIMA, K. de M. 700 1 $aSANTOS, A. C. F. dos 700 1 $aNEGRO-DELLACQUA, M. 700 1 $aBIASOTO, A. C. T.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. | | SANTOS, I. M. dos; SANTOS, V. L. dos A.; MARQUES, V. F. P.; GUIMARÃES, D. G.; OLIVEIRA, W. P.; LIMA, K. de M.; SANTOS, A. C. F. dos; NEGRO-DELLACQUA, M.; BIASOTO, A. C. T. Syrah tropical red wine and residue health benefits according to in vitro and in vivo analysis using Wistar rats. In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON TROPICAL WINES, 5., 2016, Petrolina. Book of abstracts... Petrolina: Embrapa Semiárido, 2016. p. 62.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
| |
Registros recuperados : 1 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|