Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Instrumentação. |
Data corrente: |
01/02/2016 |
Data da última atualização: |
03/08/2018 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
CASSARO, E. G.; FONSECA, R. F.; FARINAS, C. S. |
Afiliação: |
CRISTIANE SANCHEZ FARINAS, CNPDIA. |
Título: |
Assessment of the effects of intermittent mixing on solid-state fermentation for biomass-degrading enzymes production by different fungal strains. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of bioprocessing and chemical engineering, [S. l.], v. 3, n. 4, 2015. 7 p. |
ISSN: |
2348-3768 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Solid-state fermentation. |
Thesagro: |
Aspergillus Niger; Aspergillus Oryzae. |
Thesaurus Nal: |
agitation; cellulases; sugarcane bagasse; Trichoderma reesei; xylanases. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/180868/1/Assessment-of-the-effects-of-intermittent-mixing-on-solid-state.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Instrumentação (CNPDIA) |