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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Gado de Corte. |
Data corrente: |
11/09/2015 |
Data da última atualização: |
11/09/2015 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
BUNGENSTAB, D. J.; ALMEIDA, R. G. de; FERREIRA, A. D. |
Afiliação: |
DAVI JOSE BUNGENSTAB, CNPGC; ROBERTO GIOLO DE ALMEIDA, CNPGC; ANDRE DOMINGHETTI FERREIRA, CNPGC. |
Título: |
Potential of FAO?s Sustainability Assessment of Food and Agricultural Systems (SAFA) indicators for assessment of integrated crop-livestock-forest systems. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
In: WORLD CONGRESS ON INTEGRATED CROP-LIVESTOCK-FOREST SYSTEMS; INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON INTEGRATED CROP-LIVESTOCK SYSTEMS, 3., 2015, Brasília, DF. Towards sustainable intensification: proceedings. Brasília, DF: Embrapa, 2015. |
Páginas: |
1 p. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Integrated crop livestock forest systems. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/129427/1/AP2A.pdf
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Marc: |
LEADER 00741nam a2200145 a 4500 001 2023747 005 2015-09-11 008 2015 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aBUNGENSTAB, D. J. 245 $aPotential of FAO?s Sustainability Assessment of Food and Agricultural Systems (SAFA) indicators for assessment of integrated crop-livestock-forest systems.$h[electronic resource] 260 $aIn: WORLD CONGRESS ON INTEGRATED CROP-LIVESTOCK-FOREST SYSTEMS; INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON INTEGRATED CROP-LIVESTOCK SYSTEMS, 3., 2015, Brasília, DF. Towards sustainable intensification: proceedings. Brasília, DF: Embrapa$c2015 300 $a1 p. 653 $aIntegrated crop livestock forest systems 700 1 $aALMEIDA, R. G. de 700 1 $aFERREIRA, A. D.
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Registro original: |
Embrapa Gado de Corte (CNPGC) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
21/01/2015 |
Data da última atualização: |
29/04/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 1 |
Autoria: |
CADENA, R. S.; CAIMI, D.; JAUNARENA, I.; LORENZO, I.; VIDAL, L.; ARES, G.; DELIZA, R.; GIMENÉZ, A. |
Afiliação: |
RAFAEL S. CADENA, UNIVERSIDAD DE LA REPÚBLICA, URUGUAY; DANIEL CAIMI, UNIVERSIDAD DE LA REPÚBLICA, URUGUAY; ISABEL JAUNARENA, UNIVERSIDAD DE LA REPÚBLICA, URUGUAY; INÉS LORENZO, UNIVERSIDAD DE LA REPÚBLICA, URUGUAY; LETICIA VIDAL, UNIVERSIDAD DE LA REPÚBLICA, URUGUAY; GASTÓN, A., UNIVERSIDAD DE LA REPÚBLICA, URUGUAY; ROSIRES DELIZA, CTAA; ANA GIMENÉZ, UNIVERSIDAD DE LA REPÚBLICA, URUGUAY. |
Título: |
Comparison of rapid sensory characterization methodologies for the development of functional yogurts. |
Ano de publicação: |
2014 |
Fonte/Imprenta: |
Food Research International, v. 64, p.446-455, oct. 2014. |
DOI: |
https://doi.org/10.1016/j.foodres.2014.07.027 |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
DOI: 10.1016/j.foodres.2014.07.027 |
Palavras-Chave: |
Check-all-that-apply-questions; Polarized sensory positioning; Prebiótico; Probióticos; Projective mapping. |
Thesagro: |
Iogurte. |
Thesaurus NAL: |
inulin; prebiotics; probiotics. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/117336/1/1-s2.0-S0963996914005043-main.pdf
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Marc: |
LEADER 00960naa a2200325 a 4500 001 2006195 005 2020-04-29 008 2014 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $ahttps://doi.org/10.1016/j.foodres.2014.07.027$2DOI 100 1 $aCADENA, R. S. 245 $aComparison of rapid sensory characterization methodologies for the development of functional yogurts. 260 $c2014 500 $aDOI: 10.1016/j.foodres.2014.07.027 650 $ainulin 650 $aprebiotics 650 $aprobiotics 650 $aIogurte 653 $aCheck-all-that-apply-questions 653 $aPolarized sensory positioning 653 $aPrebiótico 653 $aProbióticos 653 $aProjective mapping 700 1 $aCAIMI, D. 700 1 $aJAUNARENA, I. 700 1 $aLORENZO, I. 700 1 $aVIDAL, L. 700 1 $aARES, G. 700 1 $aDELIZA, R. 700 1 $aGIMENÉZ, A. 773 $tFood Research International$gv. 64, p.446-455, oct. 2014.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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