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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
Data corrente: |
09/09/2015 |
Data da última atualização: |
05/04/2016 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SOUZA, S. F. de; ANDRADE, B. M. S.; SANTOS, C. M. C.; RANGEL, J. H. de A.; MORAIS, J. A. S.; SANTOS, G. R. A.; ALMEIDA, M. R. M. de. |
Afiliação: |
SAMUEL FIGUEIREDO DE SOUZA, CPATC; JOSE HENRIQUE DE ALBUQUERQUE RANGEL, CPATC; MARCIO ROGERS MELO DE ALMEIDA, CPATC. |
Título: |
Chemical composition of gliricidia in different regions of the Sergipe state. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
In: WORLD CONGRESS ON INTEGRATED CROP-LIVESTOCK-FOREST SYSTEMS, 3.; INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON INTEGRATED CROP-LIVESTOCK SYSTEMS, 3., 2015, Brasília, DF. Towards sustainable intensification: [proceedings..]. Brasília, DF: Embrapa, 2015. |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
In Brazil, the use of tropical forage legumes with high protein content have been a viable alternative to reduce costs of diets, however most livestock systems are susceptible to temperature rising and water scarcity, leading to a significant decline in forage production in dry periods (Aroeira et al., 2011). |
Palavras-Chave: |
Sergipe. |
Thesaurus Nal: |
Faboideae; Forage. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/129223/1/OK-Gliricidia-in-different-regions-AMQT.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Tabuleiros Costeiros (CPATC) |
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Registros recuperados : 1 | |
1. | | SOUZA, S. F. de; ANDRADE, B. M. S.; SANTOS, C. M. C.; RANGEL, J. H. de A.; MORAIS, J. A. S.; SANTOS, G. R. A.; ALMEIDA, M. R. M. de. Chemical composition of gliricidia in different regions of the Sergipe state. In: WORLD CONGRESS ON INTEGRATED CROP-LIVESTOCK-FOREST SYSTEMS, 3.; INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON INTEGRATED CROP-LIVESTOCK SYSTEMS, 3., 2015, Brasília, DF. Towards sustainable intensification: [proceedings..]. Brasília, DF: Embrapa, 2015.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
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