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1.Imagem marcado/desmarcadoBAUCH, J.; DUNISCH, O.; GASPAROTTO, L. (ed.). Investigations on tree species suitable for the recultivation of degraded land areas in Central Amazonia. Hamburg: Bundesforschungsantalt fur Forst- und Holziwirtschaft, 1999. 138 p. (Mitteilungen der Bundesforschungsansfalt fur Forst-und Holzwirtschaft, 193).

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental.

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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  05/07/2022
Data da última atualização:  05/07/2022
Tipo da produção científica:  Artigo em Anais de Congresso
Autoria:  SILVA, B. A.; STEPHAN, M. P.; COMETTANT-RABANAL, R.; FREITAS, S. C. de; RIOS, L. M. A.; ASCHERI, J. L. R.
Afiliação:  BÁRBARA AMORIM SILVA, UFRRJ; MARILIA PENTEADO STEPHAN, CTAA; RAÚL COMETTANT-RABANAL, UFRRJ; SIDINEA CORDEIRO DE FREITAS, CTAA; LEIDYN MARILYN ABANTO RIOS, National Autónomous University of Chota, Cajamarca, Peru; JOSE LUIS RAMIREZ ASCHERI, CTAA.
Título:  Production of gluten-free breads with andean beans.
Ano de publicação:  2022
Fonte/Imprenta:  In: SOUTH AMERICAN ONLINE SYMPOSIUM ON FOOD TECHNOLOGY, ENGINEERING AND SCIENCE, 1., 2022, on-line, 4 p.
Idioma:  Inglês
Notas:  TECAL 2022. 2 a 6 maio.
Conteúdo:  The production of gluten-free breads requires the use of flour free from the allergenic protein gliadin, found in wheat. In this work, breads were produced with flours consisting of a mixture of rice, potato, cassava and four varieties of Andean beans. The nutritional values of the breads were calculated from the analysis of the centesimal composition of the bean flours, used on the basis of 20%. The red ñuña bean presented higher values of protein and lower fiber content.
Palavras-Chave:  Gluten-free bread; Ñuña beans.
Thesagro:  Feijão; Pão; Tecnologia de Alimento.
Thesaurus NAL:  Bread dough; Breads; Food technology; Gluten-free foods; Phaseolus.
Categoria do assunto:  Q Alimentos e Nutrição Humana
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CTAA15327 - 1UPCAA - DD
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