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Registros recuperados : 1 | |
1. | | BARROS, N. V. dos A.; ROCHA, M. de M.; GLÓRIA, M. B. A.; ARAÚJO, M. A. da M.; MOREIRA-ARAÚJO, R. S. dos R. Effect of cooking on the bioactive compounds and antioxidant activity in grains cowpea cultivars. Revista Ciência Agronômica, v. 48, n. 5, Esp., p. 824-831, 2017. Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. | | FUGANTI-PAGLIARINI, R.; MARIN, S. R. R.; MOLINARI, M. D. C.; BARBOSA, D. de A.; MOLINARI, H. B. C.; MERTZ-HENNING, L. M.; NEUMAIER, N.; FARIAS, J. R. B.; NAKASHIMA, K.; YAMAGUCHI-SHINOZAKI, K.; NEPOMUCENO, A. L. Drought-tolerant soybean development: evaluation of GM lines under greenhouse and field conditions. In: NAKASHIMA, K.; URAO, Takeshi. (Ed.). Development of biotechnologies and biotech crops for stable food production under adverse environments and changing climate conditions. Tsukuba: JIRCAS, 2020. p. 57-88. (JIRCAS Working Report, 91).Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia; Embrapa Soja. |
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Registros recuperados : 1 | |
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