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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
01/08/1992 |
Data da última atualização: |
04/07/2023 |
Autoria: |
FUJIHARA, T.; TASAKI, I. |
Título: |
Some quantitative aspects of ruminal nitrogen fractions in goats infused casein and starch into their rumen and abomasum. |
Ano de publicação: |
1973 |
Fonte/Imprenta: |
Japanese Journal Zoology Science, v. 44, n. 11, p. 572-575, 1973. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Concentration of nitrogen fractions in the rumen is affected by the magnitude of microbial contribution, and the magnitude of microbial contribution is affected by the kind and the quantity of dietary nutrients introduced into the rumen. In order to determine the influence of dietary nutrients on the concentration of ruminal nitrogen fractions, this experiment was carried out using goats receiving casein and starch into the rumen and the abomasum. |
Thesagro: |
Caprino; Fisiologia; Nitrogênio; Nutrição; Rúmen. |
Thesaurus Nal: |
Goats; Nitrogen; Ruminant nutrition. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
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Biblioteca |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 1 | |
1. | | RIBEIRO, A. K. C.; LEAO, A. E.; AZEVEDO, R. A.; MACHADO, F. S.; FERREIRA, A. L.; PEREIRA, L. G. R.; TOMICH, T. R.; COELHO, S. G.; JUNIOR, W. L. R.; CAMPOS, M. M. Avaliação da forma física do concentrado e da inclusão de feno na alimentação de bezerros leiteiros durante o aleitamento. In: WORKSHOP DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA GADO DE LEITE, 21., 2018, Juiz de Fora. Anais... Juiz de Fora: Embrapa Gado de Leite, 2018.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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Registros recuperados : 1 | |
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